Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 21.-22. ledna 2017

Přinášíme vám tipy na tento víkend, kdy si budete moci vybrat nejen z řady plesů a karnevalů, ale také sportovních aktivit spojených se zimními radovánkami.

Přinášíme vám tipy na tento víkend, kdy si budete moci vybrat nejen z řady plesů a karnevalů, ale také sportovních aktivit spojených se zimními radovánkami.

Praha

Od čtvrtka až do soboty můžete na výstavišti PVA v Letňanech navštívit veletrh For Decore & Home. Třeba zde najdete inspiraci na oživení vašeho interiéru. Ve Chvalském zámku v Horních Počernicích si na sobotu připravili netradiční prohlídky s čarodějnicí po výstavě věnované upírům. České muzeum hudby zve na sobotní komentovanou prohlídku výstavy Když císař umírá. V neděli pak v tomtéž muzeu na vás čekají zimní hudební radovánky s panem Vivaldim.

For decor

Středočeský kraj

Na Kladně se můžete se svými dětmi zúčastnit mistrovství v překážkovém běhu, které se koná v sobotu v Centralu Kladno. Nenechte si ujít také sobotní Filmové odpoledne a den otevřených dveří v Komunitním centru Routa v Čelákovicích. A protože plesová sezóna je v plném proudu, tak na ples vás zveme například v sobotu do Kolína, Nymburka nebo Kutné Hory.

Jihočeský kraj

V sobotu můžete vyrazit na Budějovický Mercury maraton, kde nebude chybět ani krátký závod na 4 km a aktivity pro děti. V sobotu na vás bude ve Ski areálu Lipno čekat velbloud Šajtan a jeho kamarád lamák Otík. A samozřejmě nechybí ani jedna plesová pozvánka, tentokrát do Prachatic na nedělní městský ples.

velbloud Šajtan

Karlovarský kraj

Kik box show se předvede v sobotu v OC Varyáda. Workshop salsy a salsa párty si můžete užít v sobotu v Sokolově. Své taneční umění můžete předvést také na plese města a domu kultury v Ostrově, který se koná v sobotu.

Ústecký kraj

Velkolepá historická bitva a středověké tržiště na vás čeká v sobotu v Podbořanech. Čeká vás ukázka historických soubojů i slavnostní průvod městem. V Ústí nad Labem nebude v sobotu chybět myslivecký ples a s ním spojená zábava, jako je tombola a zvěřinové pochoutky.

historická bitva

Liberecký kraj

Tradiční závod v běhu na lyžích pro všechny věkové kategorie se koná tuto sobotu ve Vratislavicích. Připraveny budou tratě různé délky, tak aby vyhovovaly všem věkovým kategoriím.

Kraj Vysočina

Dva mrazíci a Diamantová sekera to je název představení v podání loutkoherecké skupiny Rolničky, která se představí v sobotu v Pelhřimově. V neděli se s dětmi můžete vydat na karneval pro děti do Žďáru nad Sázavou.

Olomoucký kraj

Tradiční chovatelská burza, Aquatera Olomouc, se koná tuto sobotu na výstavišti FLORA Olomouc. K vidění a zakoupení zde budou akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata nebo chovatelské potřeby. Totéž výstaviště zve na 4. ročník Plesu mezi květy, tedy plesu v rytmu 70. let.

Zlínský kraj

Milovníci čokolády všech druhů a podob se mohou těšit na Čokoládový festival, který bude zahájen v pátek ve Zlíně a potrvá až do neděle. Návštěvníci se mohou těšit na výstavu čokolády, vaření s čokoládou, degustace, workshop a mnoho dalšího. 5. Ples Filharmonie Bohuslava Martinů proběhne v sobotu v Kongresovém centru Zlín.

Jihomoravský kraj

 Zoo Brno zve na sobotní akci ptáci v zimě, kde se dovíte, jací ptáci u nás zimují a jací odlétají, čím se živí a mnoho dalšího. V sobotu se přijďte pobavit na reprezentační ples města Znojmo, který bude moderovat Monika Absolonová. Ukázková lekce z platformy Dramamámy, tedy cyklu lekcí dramatické výchovy pro rodiče s dětmi, je připravena na neděli v Brně

Moravskoslezský kraj

V Moravskoslezském kraji vás čeká několik příležitostí na sportovní vyžití. Prvním je City Cross Sprint Ostrava, tedy běžecký závod otevřený pro veřejnost, který je spojený s exhibicí za účasti českých i světových lyžařských hvězd. Nenechte si ho ujít v sobotu. Další ze série Winter run Ostrava vybíhá tuto sobotu z Komenského sadů. Vybrat si můžete závod na 8 nebo 4 km.

City Cross Sprint

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete