Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 3.-4. listopadu 2018

První listopadový víkend očekáváme opět teplé počasí, a tak jistě rádi vyrazíte někam ven. Ať už si vyberete akci v přírod, sportovní aktivitu nebo vyrazíte za kulturním zážitkem, věříme, že k vaší dobré volbě přispějí i naše tipy na víkend.

Fotogalerie k článku

První listopadový víkend očekáváme opět teplé počasí, a tak jistě rádi vyrazíte někam ven. Ať už si vyberete akci v přírod, sportovní aktivitu nebo vyrazíte za kulturním zážitkem, věříme, že k vaší dobré volbě přispějí i naše tipy na víkend.

Praha

O víkendu můžete v Praze vyrazit do podzemí a rozsvítit tajemná místa v rámci akce Na den pod zem. Do ČR opět přijíždí koncertní pocta britské legendě Pink Floyd, britsko-německý projekt Floyd Reloaded, která vystoupí v sobotu v Lucerně

V sobotu se můžete přijít bát se svými dětmi na Liběňský zámek, kde bude připraven dušičkový večer. V Praze proběhne v sobotu také finále soutěže Československý beat-festival, který bude letos poprvé zahrnovat i soutěž Rock pro tento rock.

Středočeský kraj

I letos se uskuteční Svatohubertské slavnosti na zámku Loučeň. V sobotu vás čeká program věnovaný myslivosti a oslavám svátku sv. Huberta. Výstava železničních modelů mašinek všech modelových měřítek v pohybu se koná oba víkendové dny v Pečkách.

Pokud patříte mezi milovníky bojových sportů, pak si nenechte ujít Galavečer bojových sportů v Mělníce, na kterém se divákům představí nejlepší boxeři a thai boxeři.

Jihočeský kraj

Nenechte si ujít halloween v Zoo Tábor, kde vás během dne čekají komentovaná krmení a dlabání dýní pro prvních 25 lidí. Po setmění se můžete těšit na speciální noční prohlídku zoo.

Plzeňský kraj

O víkendu slaví Techmania 10 let od svého vzniku. Pro návštěvníky budou připravené speciální narozeninové aktivity, mimo jiné bublinová show Václava Strassera nebo úplná novinka science centra –  úniková hra s přírodovědnou tematikou.

Ústecký kraj

Také v Ústeckém kraji se můžete těšit na halloweenské akce. V sobotu zavítejte na farmu Řehkovice, kde prožijete halloween v prostředí zvířátek našeho zoo koutku (kozy, ovce, králíci, prasátko, vodní drůbež, klokan, holuby několik druhů drůbeže a koní). Halloween vás čeká také v České Kamenici, kde nebude chybět dlabání dýní, soutěže a lampionový průvod.

Liberecký kraj

Vydejte se za strašidly na zámek Horní Libchava, kde budou připravené hrůzostrašné prohlídky sklepení a prohlídky zámku s Bílou paní. Nebudou chybět ani dílničky a občerstvení.

Královéhradecký kraj

Městská knihovna v Hostinném pořádá v neděli cestopisnou přednášku o severní Indii s promítáním fotografií. Navštívíte jednu z největších metropolí na světě Dilí, "růžové město” Jaipur, "modré město” Jodhpur v pouštním státě Rajastham, významné muslimské poutní místo Ajmer, posvátné hinduistické jezero Pushkar a dvoumilionovou Agru.

Rovněž v Hostinném můžete navštívit divadelní hru Atentát v podání divadelního soubor BAF.

Pardubický kraj

Kouzelnické vystoupení Paula Merilda, Kouzla z Klobouku, se koná v sobotu v Pardubicích, kterému bude předcházet výstava hlavolamů.

Zlínský kraj

 

Stezka odvahy halloweenským lesem vede v sobotu do Zlína. Po roce se setkáte s nemrtvými, projdete si pekelným bludištěm a novinkou bude stínové divadlo. V Ostrožské Nové Vsi si zase můžete užít lampionový průvod.

Jihomoravský kraj

Halloweenský karneval s lampiónovým průvodem a uspávání broučků se koná v sobotu v Brně. Děti se mohou těšit na halloweenský rej plný her, zábavy, legrace a smíchu a v neposlední řadě i tolik oblíbený Lampiónový průvod, na jehož konci uložíme broučky k zimnímu spánku.

Brněnské centrum VIDA! vás zve na víkend do mikrosvěta, kde se setkáte se světem až milionkrát zvětšeným. Uvidíte, jak funguje stolní elektronový mikroskop Phenom a budete si ho budete moci i sami vyzkoušet. Připravené budou i preparáty, které budete moci prozkoumat pod optickým mikroskopem.

Olomoucký kraj

Workshop určený dětem se zaměřením na pohyb a tanec, ale také na choreografii samotnou, to jsou Malí choreografové. Workshop je vedený absolventkou Tanečních kateder na HAMU v Praze, VŠMU v Bratislavě a Salzburg Experimental Academy of Dance. 

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Festival Muziq 2024 - Tachov

08.06.2024 - 08.06.2024
Letní parket u Bělčáka

Festival Muziq v Tachově zve na druhý ročník!

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet 20…

01.05.2024 - 01.05.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Jarmark v Podorlickém skanzenu Krňo…

01.05.2024 - 01.05.2024
Třebechovice pod Orebem

Tradiční prvomájový jarmark zahajuje pravidelnou turistickou sezonu ve skanzenu. Ke zhlédnutí i zakoupení budou výrobky…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete