Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 31. prosince 2016 - 1. ledna 2017

Přinášíme vám tipy, kde prožít silvestrovskou zábavu nebo kde ve Vašem kraji přivítat Nový rok slavnostním ohňostrojem.

Přinášíme vám tipy, kde prožít silvestrovskou zábavu nebo kde ve Vašem kraji přivítat Nový rok slavnostním ohňostrojem.

Praha

Silvestrovský večer si můžete užít například ve společnosti komorního koncertu v Českém muzeu hudby. Tento večer Vás zde čeká Dechové trio z Bohemian symphony orchestra Prague. Na nový rok si rozhodně nenechte ujít novoroční slavnostní ohňostroj, který bude odpálen z Letenských sadů v 18:00.

Středočeský kraj

Na Nový rok Vás možná zaujme komentovaná prohlídka první vánoční výstavy historických betlémů, ozdob a dárků v Muzeu technických hraček ve Velvarech a novoroční ohňostroj na velvarském náměstí. Novoroční ohňostroj si můžete užít také na mnoha dalších místech Středočeského kraje, jako například v Mladé Boleslavi, kde nebude chybět ani laserová show. Dále také v Kutné Hoře, v Kolíně nebo na Kladně

Vánoční výstava historických betlémů

Jihočeský kraj

Novoroční ohňostroj zazáří také na mnoha místech Jihočeského kraje, například v Milevsku, v Jindřichově Hradci, Vimperku nebo v Třeboni

Plzeňský kraj

Ty, co nechtějí sedět doma, zveme na silvestrovský výstup na Sedlo v Kašperských Horách. Cestou zpět se podíváte i na hrad Kašperk. V Kašperských Horách Vás možná nadchne i silvestrovský sjezd na lyžích s pochodněmi. Novoroční ohňostroj uvidíte také v Plzni, v Domažlicích nebo v Hrádku u RokycanNový rok přivítají v Klatovech nejen ohňostrojem, ale také vystoupením kapely From.

Novoroční ohňostroj

Ústecký kraj

Tradiční odpolední a podvečerní Silvestr na 1. náměstí v Mostě letos slibuje koncert kapely Nebe, Pavla Callty, DJ a samozřejmě i ohňostroj. Novoroční ohňostroj si pak přijďte užít v neděli do Roudnice nad Labem, Duchcova nebo Ústí nad Labem

Liberecký kraj

Nevšedním zážitkem plným poznání bude jistě Silvestr v IQlandii v Liberci, kde poteče vědecké šampaňské proudem. Uvidíte zde silvestrovskou science show a mnoho dalšího. Novoroční ohňostroj bude odpálen v Turnově, na zámku v Doksech nebo v Zákupech.

Silvestr v IQlandii

Pardubický kraj

Silvestrovskou zábavu zažijete na náměstí v Chocni a to i s ohňostrojem. Silvestrovský ohňostroj zazáří 31. 12. také ve Svitavách  nebo v České Třebové. Na Nový rok ho pro Vás odpálí v Lázních Bohdaneč, Chrudimi, Hlinsku nebo Přelouči.

Královéhradecký kraj

Na dětský Silvestr nebo silvestrovské rodinné odpoledne Vás zvou do Nového Města nad Metují. Bujarý Silvestr zažijete, pokud se vydáte do Dětenic na zámek a do krčmy. Novoroční ohňostroj si nenechte ujít v České Skalici  nebo v Hradci Králové

Kraj Vysočina

Silvestr s kapelou Preston se postará o Vaši zábavu ve Smrčné. Za novoročním ohňostrojem vyrazte pak do Třebíče, Chotěboře nebo Velkého Meziříčí. V Pelhřimově Vás pak čeká novoroční koncert.

Olomoucký kraj

Nenechte si ujít Přátelský Silvestr v M Trojce v Olomouci, který bude plný rumu, čokolády a jedinečných žen. Na novoroční ohňostroj se můžete přijít podívat do Jeseníku, Přerova nebo Babic.

Moravskoslezský kraj

Zde Vás čeká také řada překrásných ohňostrojů a silvestrovské zábavy. Stačí se zastavit ve Frýdku-Místku v Carbon centru, Příboru, Orlové nebo v Havířově.

Zlínský kraj

Novoroční ohňostroj bude k vidění ve Zlínském kraji v Holešově, v Zubří, Zlíně nebo ve Vizovicích.

Jihomoravský kraj

Městské divadlo Brno zve na muzikál Marry Poppins na silvestrovský večer. Vánoční prohlídky zámku Lysice na Vás čekají ještě o Silvestru, tak si je nenechte ujít. Zde si také můžete prohlédnout výstavu různě ztvárněných andělů. S letošním rokem se můžete také na guláš párty v Kijově. A na novoroční ohňostroj se přijďte podívat třeba do Vyškova, Břeclavi nebo Tišnova.

Vánoční prohlídky zámku Lysice

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete