Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 4.-5. listopadu 2017

Dušičková atmosféra se tento víkend promítne do řady akcí v celé republice. Čekají vás halloweenské akce, kreativní dílny s dýněmi, ale i zajímavé koncerty.

Dušičková atmosféra se tento víkend promítne do řady akcí v celé republice. Čekají vás halloweenské akce, kreativní dílny s dýněmi, ale i zajímavé koncerty.

Praha

V sobotu se můžete zúčastnit letošního ročníku KompostFESTU, v rámci kterého proběhne vyhlášení soutěže o nejlepší kompost roku - Miss kompost 2017. akce se koná ve Studiu ALTA. Součástí budou zajímavé přednášky z oblasti udržitelné péče o krajinu nebo zero waste hospodaření. V divadle Minor se koná Přelet nad loutkářským hnízdem, kde bude k vidění řada loutkových představení.

Duše a dušičky v letohrádku Hvězda se konají tuto sobotu a nabídnou halloweenský workshop, strašidelnou stezku, zábavné soutěže a hry o zajímavé ceny.

Středočeský kraj

Svatomartinské trhy na kutnohorském Palackého náměstí se konají tuto sobotu a kromě stánků se zbožím přinesou i několik hudebních vystoupení. O víkendu složí velkou poctu patronu všech lovců, sv. Hubertovi, na zámku Loučeň. Svatohubertské slavnosti oslaví s návštěvníky sokolníci i lovečtí psi.

Svatohubertské slavnosti

Letošní benefiční koncert na Dobříši bude znít tóny Requiem od W. A. Mozarta. Koncert se koná přímo na zámku a svou účastí podpoříte projekt vestavby nového nástroje do původní pseudobarokní varhanní skříně v kostele Nejsvětější Trojice.

Jihočeský kraj

V sobotu vás v Zoo Hluboká bude čekat několik strašidelných stanovišť a závěrečný lampionový průvod a nebude chybět také hudební vystoupení Maxa Band, HDP teens a Zuzany Benešové.

Ústecký kraj

Strašidelnou zábavu si v Ústeckém kraji můžete s dětmi užít v Zoo Děčín, kde na vás čeká odpoledne plné dýní, strašidel a lampionů pro celou rodinu, nebo v Zoo Ústí nad Labem, kde si můžete vyzkoušet dlabání obličejů z dýní, vytvoření strašidelné postavičky a další. Nebude chybět ani pohádka Divadla V pytli Petra Stolaře.

Liberecký kraj

Dýňobraní v centru Nisa Liberec nabízí v sobotu kuchařskou show s ochutnávkami od Daniela Kopála, dlabání dýní, zdobení perníčků, modelování z balónků.

Dýňobraní

Pardubický kraj

Další ze série Run Tour se koná v sobotu v Pardubicích na dostihovém závodišti, kde běh startuje.

Královéhradecký kraj

Popový zpěvák Sebastian se tuto sobotu chystá na koncert ve Vamberku, který jen součástí jeho nové koncertní šňůry, která nese název Vesmírná tour 2017. V neděli si nenechte ujít koncert Jiřího Stivína na flétnu v kostele sv. Mikuláše v Hajnici. Jedná se o benefiční koncert na podporu opravy varhan v tomto kostele.

Zlínský kraj

Stetson and bourbon je název 11. ročníku mezinárodního festivalu blues a jižanského rocku, který se koná v Otrokovicích. Hlavní hvězdou bude letos domácí southern rocková legenda PUMPA, ale vystoupí i další protagonisti. Samozřejmě nebude chybět prodej stetson klobouků a ochutnávka bourbonů. Ve Velehradě se v sobotu koná Cisterciácká pečeť, evropská soutěžní výstava domácích i zahraničních mešních a košer vín.

Jihomoravský kraj

V Bořeticích vás v sobotu uvítají Svatomartinské otevřené sklepy a v nich mladá vína, která můžete ochutnat nebo si zakoupit domů. Od soboty do pondělí se v Miloticích konají krojované hody spojené se stavěním máje, slavnostní mší svatou, ale i taneční zábavou a dobrým jídlem.

Moravskoslezský kraj

Lampionový průvod a halloween v ZOO Ostrava letos nabídne dlabání dýní a lampionový průvod. Přinést můžete také podzimní plody pro zvířata. Pokud máte rádi skupinu Kabát, pak si nenechte ujít její vystoupení v Třinci tuto sobotu ve Werk Areně.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Lip…

19.04.2024 - 19.04.2024
Lipník nad Bečvou

Farmářský a řemeslný trh - Lipník nad Bečvou

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete