Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valentýn 2015 - svátek všech zamilovaných v Praze

Již tuto sobotu oslavíme svátek lásky spojovaný tradičně s patronem všech zamilovaných, sv. Valentýnem. Atlas Česka Vám přináší pozvánku na několik zajímavých akcí pro všechny nenapravitelné romantiky, které se odehrájí v našem hlavním městě. Až už se vydáte na sváteční večeři, pohodový koncert, za sladkým potěšením či nákupním ruchem, jistě se z naší nabídky budete mít čím inspirovat.

Již tuto sobotu oslavíme svátek lásky spojovaný tradičně s patronem všech zamilovaných, sv. Valentýnem. Atlas Česka Vám přináší pozvánku na několik zajímavých akcí pro všechny nenapravitelné romantiky, které se odehrájí v našem hlavním městě. Až už se vydáte na sváteční večeři, pohodový koncert, za sladkým potěšením či nákupním ruchem, jistě se z naší nabídky budete mít čím inspirovat. 

V období sílící chřipkové epidemie se přeci jen najde jeden typ horečky, která přináší potěšení pro všechny její oběti. Ano, hádáte správně, jde o nákupní horečku spojenou se sobotním svátkem všech zamilovaných. Při "Valentýnském dni plném lásky v obchodním centru Šestka" si jí můžete užít plnými doušky a zároveň se dočkáte i speciálního valentýnského fotokoutku. Lákavou variantou pro strávení sobotního výjimečného dne je návštěva "Valentýnského programu v Aquapalace Praha", kde Vám budou k dispozici tobogány, skluzavky i meditační ceremoniál. Netradičním a zároveň originálním zážitkem bude bezesporu "Prague Glow Golf Praha", nabízející možnost zahrát si se svou drahou polovičkou minigolf ve tmě. Lásku k milovanému protějšku můžeme přenášet i do říše našich čtyřnohých miláčků, jejichž krásu lze obdivovat při"Mezinárodní výstavě koček Star show Diplomat Praha 2015". V rámci

"Valentýna v Nákupní galerii Myslbek" se můžete těšit na bohatou nabídku speciálního zboží pro zamilované i možnost vytvoření originální fotografie se speciální valentýnskou růží.  V obchodním centru Letňany se kromě možnosti nákupů a návštěvy laskavých kaváren můžete přidat k desítkám dalších dvojic v rámci "Valentýnského kola výher". V Europarku Praha si pro nadcházející sobotu připravili speciální "Valentýnský fotokoutek", ve kterém Vás s Vaším miláčkem zdarma vyfotografují a Vy tak budete mít zvláštní vzpomínku na tento výjimečný den. V obchodním centru Krakov si pro všechny návštěvníky zdejší prodejci připravili výjimečnou nabídku "Valentýnských nákupů". Kromě toho si můžete vypustit speciální zamilovaný balónek či si ve speciálním workshopu uvázat sváteční květinu. Tutéž možnost pak nabídne o následující sobotě i "Valentýnský program v Palladiu", kde na Vás jako speciální host čeká i zamilovaný karikaturista, jenž Vaší lásce dodá náležitě ostrý obraz.

Příjemnou procházku kolem hostivařské přehrady můžete zakončit na "Oslavách sv. Valentýna v Parku Hostivař". Výborné pohoštění spojené romantickou večeří nabízí originální "Valentýn na Cindě", jehož nabídka skloubí chuť lahodného vína s delikátními pokrmy. Na závěr bychom rádi přinesli tip i pro všechny nezadané, kteří na svůj vysněný protějšek teprve čekají. Jde o velkou"Seznamovací valentýnskou párty" v nekuřáckém prostředí oblíbeného JammClubu na Praze 6. 

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete