Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Adventní dílna v Zoo Plzeň

27.11.2021 ZOO Plzeň

Odpolední adventní tvůrčí dílna na statku Lüftnerka na téma zdobení adventních věnců. Tuto sobotu 27. listopadu do plzeňské zoo pro adventní věnec a první adventní dárkový bonus!

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

 

V Zoologické a botanické zahradě města Plzně začíná advent již tuto sobotu 27. listopadu. Pro zájemce je připravena na statku Lüftnerka od 14 hod. ve zdejší staročeské restauraci tradiční tvůrčí dílna zaměřená na zdobení adventních věnců.

Za poplatek 100 Kč získají účastníci vše, co pro vytvoření adventního věnce potřebují. Začínající předvánoční atmosféru dokreslí plápolající krb, či sklenka svařeného vína.

Advent na statku Lüftnerka bude pokračovat – samozřejmě v závislosti na proticovidových opatřeních - až do 19. prosince. Děti se určitě už těší na velké čertovské a mikulášské odpoledne s rozdáváním dárků 4. 12. od 15 hod., na něž naváže komentované uspávání medvědů.

Třetí adventní sobota 11. 12. od 15 hod. bude patřit rozsvícení vánočního stromu s divadelním představením Louskáček v podání Divadla z kouzelné skřínky Střediska volného času Radovánek, Ledecká ul. V neděli 19. prosince v 15 hod. ukončí letošní advent na statku Lüftnerka legendární staroplzenecký živý betlém.

Pořadatelé adventního programu – Zoologická a botanická zahrada města Plzně a Sdružení IRIS – žádají jeho návštěvníky: Respektujte všechna proticovidová opatření. Jaké budou Vánoce, záleží na každém z nás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete