Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

AIMTEC Open Race - Cyklomaraton Plzeň-BRNO*-Plzeň

17.06.2017 Plzeň

AIMTEC Open Race by AUTHOR je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Navazujeme tak na osm úspěšných ročníků AIMTEC Open Race. Ve spolupráci s generálním partnerem akce společností AIMTEC a.s. se na tebe těšíme, tentokrát v sobotu 17.06.2017. Startovat se bude v těsné blízkosti kostela Sv. Jiří v Plzni-Doubravce v Přírodním parku Horní Berounka. Chceme oslovit nejširší…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

AIMTEC Open Race by AUTHOR je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Navazujeme tak na osm úspěšných ročníků AIMTEC Open Race. Ve spolupráci s generálním partnerem akce společností AIMTEC a.s. se na tebe těšíme, tentokrát v sobotu 17.06.2017. Startovat se bude v těsné blízkosti kostela Sv. Jiří v Plzni-Doubravce v Přírodním parku Horní Berounka. 

Chceme oslovit nejširší sportovní veřejnost nejen v Plzni a Plzeňském kraji k účasti na této sportovní akci, která ti přinese zvýšení fyzické a duševní kondice, uděláš něco pro své zdraví, pobavíš se s kamarády a poznáš atmosféru cyklomaratonu v krásné přírodě. Tato akce podporuje zdravý životní styl, tak s námi vyraž i ty. V blízkém okolí města Plzně poznáš místa, o kterých možná ani nemáš tušení. 


CYKLOMARATON Plzeň - BRNO - Plzeň

Cyklomaraton je určený amatérské sportovní veřejnosti, který tě zavede do té nejkrásnější tělocvičny - přírody. Můžeš si vybrat ze dvou tras v délce 35 a 60 km. V sedle svého kola poznáš široké údolí řeky Berounky, projedeš se malebným a sevřeným údolím Korečnického potoka (pravý přítok Berounky), poznáš krásu a klid Přírodního parku Radeč, vystoupáš a pojedeš po hřebeni Radeč západ - Radeč východ s vrcholem Brno (výška 718 m.n.m.). Zpět do Plzně se vrátíš přes romantickou oblast Kokotských rybníků a údolí řeky Klabavy.

Zcela nový a krásný okruh, který stojí za to ho poznat, vyzkoušet a prověřit si své fyzické síly. Vezmi kolo, kámoše a rozjeď to i Ty!


DECATHLON RODINNÝ VÝLET

Jezdíš na kole nebo chodíš raději pěšky? Pak právě pro tebe je určený Rodinný výlet. Cílem trasy bude Rozhledna nedalekého vrchu Chlum vzdáleného necelých 1,5 km od startu (areálu U sv. Jiří). Rozhledna se nachází v městské části Doubravka v krajském městě Plzeň na vrchu Chlum, ve výšce 416 m.n.m. V roce 2016 oslaví rozhledna Chlum 90 let od svého založení a my ti dopřejeme panoramatický výhled na Plzeň a jeho okolí, a to ZDARMA. Stačí se přihlásit a můžeš vyrazit!


DĚTSKÉ ZÁVODY

Pro nejmenší sportovce, pro děti a mládež připravujeme cyklistické závody v areálu U sv. Jiří v Plzni Doubravce v délkách do 3 km. Startovat můžeš už i na odrážedle! 


ZÁBAVNÝ PROGRAM

Po výkonu je potřeba se odměnit, čekají na tebe zábavné atrakce, horolezecká stěna s výškou 8 metrů, nafukovací skákací hrad, dovednostní sportovní soutěže, soutěže v malování a mnoho dalšího. Nebude chybět ani dobré občerstvení a dobrá muzika.

Mapa

Další akce v okolí

Slavnost stavění máje v Národopisné…

30.04.2024 - 30.04.2024
náměstí Republiky 13,…

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost prohlédnout si bezplatně nově zrekonstruované stálé expozice…

Příměstský Tábor Plzeň 2024: Letní …

19.08.2024 - 23.08.2024
Plzeň

V srpnu 2024 se v Plzni odehrávají príměstské tábory, určené pro děti. Tyto tábory, organizované Kuba Cykloškolou, jsou…

Prima FRESH festival 2024 - Plzeň

18.05.2024 - 19.05.2024
Park za OC Plzeň Plaza

Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talkshow – i to je Prima FRESH festival 2024. To nejlepší z české…

CMMB & Iva Pazderková & Václav NOID…

04.10.2024 - 04.10.2024
Plzeň

CMMB (Cimbálová muzika Milana Broučka) naděluje fanouškům (a i sobě) další parádní koncert k 10. výročí její existence…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete