Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Divadlo Hybernia

31.10.2013 - 04.11.2013 Praha

Divadelní sály, nové hudební aranže, na které dohlížel spolupracovník Norah Jones a Erasure, exkluzivní zahraniční host či speciální scéna. Tak bude vypadat na podzim akustické turné přední české zpěvačky Anny K.Držitelka pěti ocenění Anděl vyráží na sérii unplugged vystoupení vůbec poprvé ve své kariéře. Akustická vystoupení Anny K. budou vyvrcholením její právě probíhající druhé vlny kampaně…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Divadlo Hybernia
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Divadelní sály, nové hudební aranže, na které dohlížel spolupracovník Norah Jones a Erasure, exkluzivní zahraniční host či speciální scéna. Tak bude vypadat na podzim akustické turné přední české zpěvačky Anny K.

Držitelka pěti ocenění Anděl vyráží na sérii unplugged vystoupení vůbec poprvé ve své kariéře.

Akustická vystoupení Anny K. budou vyvrcholením její právě probíhající druhé vlny kampaně proti rakovině. Část výtěžku tak půjde na osvětu nabádající ženy k včasnému vyšetření prsou a pravidelným kontrolám.

Hostem pražských koncertů populární zpěvačky bude navíc formace StringerBessant, tedy akustický projekt zakladatelů populární britské kapely Reef.
"Vždycky mě lákalo hrát pro sedící publikum, stejně jako zkusit zakomponovat do mojí muziky více akustických nástrojů a aranže očesat až na dřeň. A po prvních zkouškách musím říct, že nás to s kapelou moc baví. Na druhou stranu přiznávám, že miluju i zvuk elektrické kytary, které jsem se nedokázala úplně zříct ani na tomto turné. Mám totiž v plánu nakonec zvednout ze židlí i sedící publikum," směje se Anna K.

Aby byl podzimní koncertní program co nejrozmanitější, nechala zpěvačka polovinu písní přearanžovat americkým producentem Stevem Walshem. Ten má s podobnou prací velké zkušenosti. Například v minulosti už podobným způsobem upravil největší hity anglické kapely Erasure pro jejich akustické album Union Street a následné turné.

Druhou polovinu repertoáru nakonec předělala Anna K. na zkouškách společně se svou koncertní kapelou. "Aranže jsou teď hodně pestré. Přidali jsme dokonce nástroje, které běžně nepoužíváme, jako banjo, dobro, mandolínu nebo hammondky a z kapely Davida Kollera jsme si vypůjčili perkusionistu Víťu Halšku," dodává zpěvačka, která se hodlá podělit o zákulisí příprav na turné i se svými fanoušky.

"Na facebook budu postupně přidávat fotky a krátká videa ze zkoušek a pak i ze zákulisí samotných vystoupení," vysvětluje.
 
Nejnovější videoklip Anny K. - Píseň o slzách z alba Relativní čas:

http://www.youtube.com/user/tvannak?ob=0&feature=results_main

Vstupné:

290,- 350,- 490,- Kč

Vstupenky můžete objednat

zde

 

Těšíme se na vás!

 

Další akce v okolí

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Letní staré hudby 2024 - Fantasia P…

29.07.2024 - 29.07.2024
Trojský zámek

Vášeň a touha v portugalských operách a písních 18. století

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Letní slavnosti staré hudby 2024 - …

31.07.2024 - 31.07.2024
U Prašného mostu

Taneční rytmy pod jižním sluncem

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete