Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apple Museum

10.11.2017 - 31.12.2025 Praha

Apple Museum v pražském Pop Art Centru nabízí jedinečný prostor, ve kterém se můžete bavit i učit zároveň. Největší soukromá sbírka počítačů a produktů Apple na světě obsahuje 472 exponátů - všechno originální kousky z let 1976 až 2012, které vznikly díky geniálním mozkům Steva Jobse a Steva Wozniaka. Využijte jedinečné příležitosti a zažijte na vlastní kůži fascinující cestu značky, která…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Apple Museum v pražském Pop Art Centru nabízí jedinečný prostor, ve kterém se můžete bavit i učit zároveň. Největší soukromá sbírka počítačů a produktů Apple na světě obsahuje 472 exponátů - všechno originální kousky z let 1976 až 2012, které vznikly díky geniálním mozkům Steva Jobse a Steva Wozniaka. Využijte jedinečné příležitosti a zažijte na vlastní kůži fascinující cestu značky, která změnila svět. Interaktivní expozice vypráví fascinující příběh bouřlivého vývoje technologií, které dnes považujeme za samozřejmost. Výstava Apple Musea se nachází v samém srdci Prahy a je přístupná denně od 10 do 22 hodin. Prostory vás provede multimediální průvodce v osmi jazycích, který zná detailní informace o každém vystaveném exponátu. Celý koncept výstavy se řídí filozofií Steva Jobse a tak se můžete těšit na čistý minimalistický design, stylové raw a vegan bistro a přelomové přístroje v historii digitálních technologií. Jako ochutnávku vyzkoušejte 3D virtuální prohlídku zde: http://applemuseum360.com/.

Už jste viděli naši výstavu a hledáte tentokrát místo pro vlastní event? Apple Museum je zábavné místo, kde se historie setkává s nejnovějšími technologiemi. Od kulturních akcí a výstav až po workshopy, firemní školení, přednášky nebo jedinečné tematické oslavy – Apple Museum je středobodem stylu a pozitivní energie!

Náš prostor

  • Prostory v minimalistickém designu o rozloze 767 metrů čtverečních
  • Výjimečné restaurované místnosti měšťanského domu z 12. století
  • Historická románská sklepení s jedinečnou atmosférou
  • Prostorný, částečně zastřešený dvůr
  • Bar v Apple
  • Lounge prostory s iPady

                                             

Průlom protikladů se stírá v minimalistickém designovém prostoru, kde vytváří vzájemnou harmonii.

Naše prostory sestávají ze tří podlaží moderních, renovovaných místností, historického sklepení (část naší galerie umění), recepce v čistém designu, svěžího baru v Apple stylu s vnitroblokovou zahradou a odděleným lounge prostorem s iPady.


Nechte se inspirovat nejcennější značkou všech dob. Energie a filosofie největšího vizionáře své doby, Steva Jobse, proudí celým naším prostorem.

Naše služby:

  • Catering
  • Hudební doprovod (živá muzika / DJ sety) 
  • Workshopy
  • Vzdělávací přednášky
  • Konference
  • Aukce
  • Gastronomická setkání
  • Ochutnávky vín aj.

 

Láká vás historie a vývoj vinařství v českých zemích od dob Karla IV? Můžeme vám pomoci s organizací degustace vín v našich prostorách!


Od DJských setů až po degustaci vín a další speciální gastronomické akce – náš prostorný, částečně zastřešený dvůr vám bude k dispozici. Umělecké pozadí našeho muzea tvoří perfektní kulisy pro umělecké výstavy a aukce.

 

Stranou nemůžeme nechat ani vzdělávací hodnotu muzea. Apple Museum je ideálním místem pro pořádání přednášek, IT konferencí, a plánování vzdělávacích workshopů, týkajících se moderních technologií (iPhone, iPad atd.) – od začátečníků až pro pokročilé.

 

Proměňte prostory v ulici Husova 21 podle vašich představ a přání! Vždy vám rádi pomůžeme s vaším kreativním procesem.

 

 

 

Další akce v okolí

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

27.07.2024 - 27.07.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Letní staré hudby 2024 - Fantasia P…

29.07.2024 - 29.07.2024
Trojský zámek

Vášeň a touha v portugalských operách a písních 18. století

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete