Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Aprés Ski 2013

12.10.2013 - 13.10.2013 Praha

Třetí ročník festivalu zimních sportů a radovánek Aprés Ski  se letos uskuteční 12.-13.října 2013 na náplavce Rašínova nábřeží v Praze. Děti si mohou v doprovodu rodičů přijít vyzkoušet první obloučky na zasněžený dětský svah. Velkou atrakcí bude Burton Riglet, který se v ČR představí pouze jednou právě na festivalu Apres Ski. Jedná se o jedinečný snowpark pro nejmenší, ve kterém se na prkně i na…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
na náplavce Rašínova nábřeží v Praze
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Třetí ročník festivalu zimních sportů a radovánek Aprés Ski  se letos uskuteční 12.-13.října 2013 na náplavce Rašínova nábřeží v Praze.

Děti si mohou v doprovodu rodičů přijít vyzkoušet první obloučky na zasněžený dětský svah. Velkou atrakcí bude Burton Riglet, který se v ČR představí pouze jednou právě na festivalu Apres Ski. Jedná se o jedinečný snowpark pro nejmenší, ve kterém se na prkně i na lyžích caparti zbaví strachu a užijí si bezpečnou jízdu.

Rodiče si zase mohou přinést svoje lyže či prkno, získat servis zdarma a naučit se, jak si základní údržbu udělat během chvilky doma. Chybět nebude ani poradna správného zimního opalování nebo kontrola mateřských znamének odborným lékařem.

Návštěvníci se mohou zúčastnit populárních šlehačkových bitev aneb prvních koulovaček sezóny.  Zahraniční i tuzemská horská střediska nabídnou svoje služby pro nadcházející zimní sezónu. K vidění budou nové lyže, snowboardy a další nezbytné zimní vybavení. Vystavovatelé představí i novou zimní módu.

Pro milovníky adrenalinu bude dominantou areálu Aprés Ski  snowpark navržený architekty z Freeride.cz, za který by se nemusela stydět ani pravá horská střediska. Ve snowparku se v exhibicích představí špička domácí scény na prknech i lyžích. V závodech pro veřejnost mohou svoje schopnosti zase otestovat návštěvníci a zasoutěžit si o ceny v celkové hodnotě 40 tisíc korun.

Milovníci adrenalinu se mohou těšit i na obří skok Vltava Aprés Ski Jump, tedy vruty, salta a triky přímo nad řekou. Dech pak všem vyrazí exhibice Flyboardu.

VSTUP JE ZDARMA.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Workshop kreativního lhaní a zamilo…

01.08.2024 - 01.08.2024
Pragovka Gallery,…

Pragovka Gallery vás 1. srpna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Daniela Nováčka REKONSTRUKCE Č.…

Das Sommerkino letníí kino na Prago…

06.08.2024 - 06.08.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete