Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Aqupark Babylon v Liberci

28.12.2015 - 31.12.2025 Liberec

Přijďte si užít zábavu do nově zrekonstruovaného Aquaparku ve stylu příběhů Julese Verna! Rázem se tak ocitnete v malebném přímořském městečku s vysokým majákem, ze kterého to je už jen pár kroků do tajuplného mořského světa pod vodní hladinou plného nejrůznějších mořských živočichů a korálů.Atriovou halu zdobí velkoformátová malba vyprávějící příběh o fantaskním světě, jaký žil v představách…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Centrum Babylon Liberec, Nitranská 1
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Přijďte si užít zábavu do nově zrekonstruovaného Aquaparku ve stylu příběhů Julese Verna! Rázem se tak ocitnete v malebném přímořském městečku s vysokým majákem, ze kterého to je už jen pár kroků do tajuplného mořského světa pod vodní hladinou plného nejrůznějších mořských živočichů a korálů.
Atriovou halu zdobí velkoformátová malba vyprávějící příběh o fantaskním světě, jaký žil v představách lidí z 19. století. Obraz spolu s majákem, větrnou elektrárnou a devítimetrovými světelnými varhanami doplnil vnitřní prostor ve stylu tajemné říše kapitána Nema.

Můžete se nechat unášet divokou řekou, nebo absolvovat Tarzanovu stezku. Úžasným zážitkem je také jízda adrenalinovým trychtýřem. Teplota vody v bazénech je celoročně 27 - 30°C.

Hitem Aquaparku je Aquazorbing – zavřeme vás do speciální, nafukovací, plastové koule naplněné vzduchem, ve  které se můžete procházet po vodní hladině. Návštěvníci aquaparku si jej mohou bezplatně vyzkoušet denně od 11 do 12 hodin a od 16 do 17 hodin. Od července do srpna je otevřena venkovní terasa s bazénky, trampolínou, možností opalování a překrásným výhledem na horu Ještěd a město Liberec. Wellness centrum na světové úrovni přináší množství relaxačních možností pro dosažení harmonie těla i duše. Sauny ve stylu antických lázní, solné a bylinkové inhalace, whirpooly, solný důl a další originální zážitky vám zajistí opravdu kvalitní odpočinek a uvolnění.

Od května 2015 mohou návštěvníci využít sušičku plavek, díky které odpadne tradiční starost o mokré prádlo po odchodu z bazénu. Tuto službu poskytuje liberecký bazén jako jediný v České republice.

Navštívit můžete také unikátní zrcadlový labyrint, největší stacionární zrcadlové bludiště na kontinentě vybavené 120 velkoplošnými zrcadly rozmístěnými po chodbách, jejichž délka dosahuje 200 metrů. Každý den můžete trávit experimentováním a hraním v první české science centrum iQPARK. Zábavu si užijete také v prvním XD Theatru v Česku. Zde za pomoci nejmodernější techniky prožijete vzrušující výlety na cizí planety, do ledových pustin či do hlubin země v kokpitu kosmického plavidla, a to vše téměř na vlastní kůži.

V klenutých podzemních chodbách, které vás vtáhnou do magického a tajemného světa s pravěkými jeskyněmi a originálními sochami jabloneckého sochaře Stefana Shamilyana, si zahrajete také adventure golf, který připomíná hru na skutečném golfovém hřišti i s rozličnými terénními nerovnostmi. Na podlaze, napodobující přírodní podmínky, je umístěno 18 herních jamek. Ke hře samotné je třeba holí a golfového míčku. Smyslem hry je dostat golfový míček na doporučený počet úderů do každé jednotlivé jamky. Hole jsou zákazníkům k dispozici k zapůjčení u personálu lunaparku a míček je možné získat za 20 Kč v automatu u vchodu do podzemí.

V CENTRU BABYLON dále najdete například Lunapark s autodromem, kolotoči, houpačkami, trampolínami a horolezeckou stěnu, rodeem na divokém býku a videohrami.

Můžete si zde zahrát Laser game v reálných temných suterénních prostorách, dále je zde k dispozici bowling nebo kulečník. U hlavního vchodu se nachází POKER CLUB BABYLON s příjemným prostředím a kvalitním herním zařízením. Pro návštěvníky je připravena nová atrakce, úžasná světelná show s 3D efekty. Show je opravdu jedinečná, první svého druhu v celé České republice.

Ubytovat se můžete přímo v areálu, v luxusním WELLNESS HOTELU BABYLON, jehož hosté mají vstup do AQUAPARKU zahrnut v ceně ubytování po celou dobu pobytu.

Ceník a otevírací doba

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Jóga víkend v Hrádku nad Nisou blíz…

24.05.2024 - 26.05.2024
U koupaliště 155

Náplň dle přání přihlášených, např. oční jóga, ukázka Hormonální jógy, cviky pro zdravá záda, pánevní dno, protažení…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete