Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Archibaldovy slavnosti pohádek 2016

14.05.2016 Staré Hrady

Opravdu si myslíte, že v současném světě nežijí rozmanité pohádkové bytosti a legendární postavy z mýtů a bájí starých časů? Pak se tedy přijeďte na vlastní oči přesvědčit na okouzlující Staré Hrady, kde se pravidelně v polovině měsíce května konají oblíbené "Archibaldovy slavnosti pohádek", určené převážně pro rodiny s dětmi. Těšit se můžete na bohatý program plný starohradských pohádek,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Opravdu si myslíte, že v současném světě nežijí rozmanité pohádkové bytosti a legendární postavy z mýtů a bájí starých časů? Pak se tedy přijeďte na vlastní oči přesvědčit na okouzlující Staré Hrady, kde se pravidelně v polovině měsíce května konají oblíbené "Archibaldovy slavnosti pohádek", určené převážně pro rodiny s dětmi. Těšit se můžete na bohatý program plný starohradských pohádek, rozverných písniček, lákavých divadelních představení i kreativních her a středověkého jarmarku.

Archibaldovy slavnosti pohádek 2016

ČOKOLÁDOBRANÍ -  ARCHIBALDOVY SLAVNOSTI POHÁDEK

Slavnosti čokolády. Bohatý program pro děti i dospělé po celý den se spoustou čokoládových pochoutek a čokopřekvapení. Velká pohádková soutěž čaroděje Archibalda I. - pasování ochránců starohradských pohádek, písničky a pohádková představení, Čokoloupežníci a VELKÉ RYTÍŘSKÉ TURNAJE o ruku k princezny Laskonky. Jarmark, soutěže, hry, zábava a překvapení pro děti i dospělé. Přesvědčte se na vlastní oči, že na Starých Hradech pohádkové bytosti skutečně žijí.

Bohatý program pro děti i dospělé, otevřeno od 9.30 do 18.00 hod.  Partnerem akce je CARLA - český výrobce čokolády.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete