Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

V Atriu Flora proběhne další ročník oblíbené akce Army den

22.04.2020 Praha

Ve středu 22. dubna 2020 od 9 do 18 hodin se v obchodním centru Atrium Flora uskuteční oblíbený Army den, který představí to nejzajímavější z armádní techniky, výstroje a výzbroje. Bohatý program připravuje obchodní centrum ve spolupráci s Armádou České republiky.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Atrium Flora, Vinohradská 2828/151, Praha 3
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Již pátý ročník Army dne přinese to nejzajímavější z činnosti vojáků pro malé i velké diváky. Celým dnem bude návštěvníky provázet Miroslav Vaňura.

 

Mezi novinkami uvidíte bojové vozidlo pěchoty BVP-2 a lehký tank československé konstrukce LT vz. 38, který potěší hlavně milovníky historie. Největším lákadlem pak bude 50tunový tank T-72M4CZ. Nebude chybět ani obrněný transportér Pandur, samohybná kanonová houfnice Dana, odminovací komplet Božena nebo bojový člun. Výstavu doplní i takové exponáty, jako je bezpilotní prostředek vzdušného průzkumu Raven či pyrotechnický robot. Těšit se ale můžete například také na ukázky RC modelů tanků a vojenských vozidel, které docení jak děti, tak modeláři a armádní nadšenci. Pro akčnější povahy bude v prostoru obchodního centra k dispozici airsoftová střelnice.

 

Na hlavním pódiu vojáci předvedou ukázky boje zblízka, slaňování, vojenské kynologie a přehlídku armádních uniforem. Vlastní vystoupení připravují i příslušníci Čestné stráže AČR. Setkáte se také s celou řadou úspěšných sportovců, kteří si nachystali ukázky biketrialu, aerobiku, karate a šermu. Kulturní zpestření mimo jiné zajistí vojenský umělecký soubor Ondráš.

 

Zájemci si budou moci vyzkoušet test fyzické zdatnosti, kterým musí projít všichni uchazeči o službu profesionálního vojáka. Na ty nejlepší čekají věcné ceny v podobě hodinek či poukazů k nákupu v obchodech Atria Flora.

 

Nenechte si ujít tuto dlouho očekávanou a programově pestrou událost, která se koná jen jednou za rok. Celá akce je pro veřejnost zdarma.

 

Kompletní program najdete na webových stránkách http://www.atrium-flora.cz/ nebo na https://www.facebook.com/AtriumFlora.

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete