Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

BACHA! Festival Divadla - Rožnov pod Radhoštěm

14.09.2013 - 15.09.2013 Rožnov pod Radhoštěm

Bacha festival divadlaVážení diváci, zveme vás opět do divadla! Letošní podzim se uskuteční třetí ročník divadelního festivalu "Bacha! Festival divadla".  Proběhne ve dnech 2. - 4. 10. 2014 (čtvrtek – sobota) ve Společenském domě v Rožnově pod Radhoštěm. Každý večer můžete shlédnout jedno představení.Ve čtvrtek 2. října uvede divadlo DiGoknu premiéru nové hry Frida. Je to životní příběh Fridy…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Bacha festival divadla

Vážení diváci, zveme vás opět do divadla! Letošní podzim se uskuteční třetí ročník divadelního festivalu "Bacha! Festival divadla".  Proběhne ve dnech 2. - 4. 10. 2014 (čtvrtek – sobota) ve Společenském domě v Rožnově pod Radhoštěm. Každý večer můžete shlédnout jedno představení.

Ve čtvrtek 2. října uvede divadlo DiGoknu premiéru nové hry Frida. Je to životní příběh Fridy Kahlo, mexické malířky, která se proslavila zejména svými autoportréty. Její obrazy jsou sžíravé i něžné, tvrdé jako ocel a zároveň jemné a lehké jako motýlí křídla, nádherné, hluboké a kruté. Přesně takové, jaká byla ona. Hraje Ilona Zámečníková, hudební doprovod Václav Hudeček.

V pátek 3. října budete moci shlédnout hru Tulák po hvězdách. Představí se v ní Alfred Strejček jako doživotně vězněný profesor Darell Standing. Jde o adaptaci slavného románu Jacka Londona o nepokořitelnosti lidského ducha. Spolu s Alfredem Strejčkem v představení učinkuje také vynikající hudebník Štěpán Rak.

V sobotu 4. Října se můžete skvěle pobavit u komedie divadla Československý krůžek. Přestavení se jmenuje Komédyja de Lárte. Vychází z tradice italské Commedie dell´arte, což byla lidová improvizovaná komedie typů, hraná kočovnými profesionálními herci. Zveme vás tedy do Itálie…sledujte osudy Harlekýna, Capitana, krásné Angeliny a dalších… Hrát, tančit a zpívat česky i slovensky budou: D. Balejová, A. Bělíček, P. Bělíčková, D.Hastíková, A. Jančová, M. Kovář, D. Říhová, V. Šebečková, J. Václavík, I. Zámečníková. Hudební doprovod Jakub Pospíšil.

Začátky všech představení jsou v 18:30 hod. Aktuální a podrobnější informace jsou na webových stránkách festivalu www.bachadivadlo.cz. Těšíme se na vás! 

Mapa

Další akce v okolí

Valašsko-Polanský Festiválek deskov…

02.08.2024 - 04.08.2024
Kulturní dům a okolí

Čtvrtý ročník Festiválku ve Valašské Polance proběhne první srpnový víkend. Jako každý předešlý rok se máte se na co…

Týden kultury na Valašsku láká na z…

21.08.2024 - 27.08.2024
Spa hotel Lanterna

Devět představení během sedmi letních dnů v cirkusovém šapitó, podvečery s živou hudbou i Rodinný den – takový bude…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

09.08.2024 - 09.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

23.08.2024 - 23.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete