Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bál princezen v zámeckém parku Slavkov u Brna

12.07.2014 Slavkov u Brna

Oblíbený princeznovský bál se po dvou letech vrací zpět na Zámek Slavkov - Austerlitz! Zveme proto všechny malé i velké prince a princezny v sobotu 12. července do zámeckého parku, kde na ně čeká bohatý doprovodný program. V čase od 10.00 do 16.00 hodin jsou pro návštěvníky připraveny souboje udatných rytířů, jezdecká balada na koních, ukázka břišních tanců, koncert pro děti anebo zámecká…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Slavkov u Brna,
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

Oblíbený princeznovský bál se po dvou letech vrací zpět na Zámek Slavkov - Austerlitz! Zveme proto všechny malé i velké prince a princezny v sobotu 12. července do zámeckého parku, kde na ně čeká bohatý doprovodný program.

V čase od 10.00 do 16.00 hodin jsou pro návštěvníky připraveny souboje udatných rytířů, jezdecká balada na koních, ukázka břišních tanců, koncert pro děti anebo zámecká diskotéka. Jedním ze stěžejních bodů programu bude pokus o rekord, zápis do Guinessovy knihy rekordů, v bálovém tanci všech přítomných princů a princezen. Děti navíc budou moci během dne plnit řadu pohádkových úkolů, za které dostanou pěkné dárky.

Zámek Slavkov - Austerlitz si pro tento den připravil úspěšné pohádkové prohlídky zámku,  kdy bude v zámeckých prostorách předvedena jedna z nejoblíbenějších pohádek, Popelka. Doporučujeme si je předem rezervovat na tel. 544 227 548, nebo e-mail: hanouskova@zamek-slavkov.cz.

Vstup na akci je zdarma.

 

K bálu princezen jsou připraveny Pohádkové prohlídky.

Na zámku si pro vzácné hosty připravili majitelé krásný pohádkový příběh a tak mohou být děti i jejich doprovod svědky Popelčiny strastiplné cesty ke štěstí.

Pohádková prohlídka

začne v časech 13:00, 14:30 a 15:30 hod.

Cena

pro dospělé činí 140,- Kč a pro děti 80,- Kč. Kapacita prohlídky je omezená, proto je vstupenky nutné rezervovat na tel. 544 227 548.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete