Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Benátská noc - areál Vesec - Liberec

26.07.2018 - 29.07.2018 Liberec

Český hudební festival Benátská noc (konaný poprvé v roce 1993) si za dobu své existence vysloužil lichotivé přízvisko nejkrásnější český festival. Často se do jeho označení dodává i přídomek rodinný, neboť se na něm scházejí všechny věkové kategorie návštěvníků, včetně rodin s dětmi. Místem konání festivalu je v posledních ročnících několik luk v Pojizeří, v okolí Malé Skály v Českém ráji.Big…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
areál Vesec - Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Český hudební festival Benátská noc (konaný poprvé v roce 1993) si za dobu své existence vysloužil lichotivé přízvisko nejkrásnější český festival. Často se do jeho označení dodává i přídomek rodinný, neboť se na něm scházejí všechny věkové kategorie návštěvníků, včetně rodin s dětmi. Místem konání festivalu je v posledních ročnících několik luk v Pojizeří, v okolí Malé SkályČeském ráji.

Big rock Et little rock 

O oblíbenosti festivalu i mezi vystupujícími svědčí účast takových pěveckých veličin, jako jsou Lucie Bílá, Aneta Langerová, David Koller, Petr Janda či skupina Nightwork. V roce 2011 sem dokonce přijela i německá kapela Scooter.Obecně lze konstatovat, že organizátoři festivalu sázejí na osvědčené interprety, kteří do festivalového dění vnášejí svébytné prvky originality a částečně i nostalgie. Na několika herních pódiích se během posledního červencového víkendu vystřídají pozvaní aktéři, kteří si v minulosti vždy pochvalovali bezchybnou organizaci festivalu.

Pro větší komfort návštěvníků se pro rok 2012 rozhodli pořadatelé omezit jejich počet na hranici 20.000. I proto doporučujeme zájemcům o návštěvu zakoupení vstupenek s dostatečným časovým předstihem.  Doprovodným programem Benátské noci je pak série koncertů konaných v pražském Hard Rock Café. 

Benátská noc 2018 - areál Vesec Liberec

Benátská! s Impulsem 2018

Již 26. ročník jednoho z největších hudebních festivalů v zemi se bude konat opět poslední červencový víkend od čtvrtka 26. 7. do neděle 29. 7. 2018 na prosluněných travnatých plochách Veseckého sportovního areálu. Nyní zakoupíte vstupenky za nejvýhodnější cenu!

Pořadatelé již odhalili první potvrzená jména včetně prvního headlinera festivalu. Prvním českým headlinerem bude legendární písničkář, skladatel a hudebník Jaromír Nohavica. Návštěvníci se mohou dále těšit na skupinu Divokej Bill, BSP, Xindla X nebo na zpěváka Petra Koláře. Zkrátka nepřijdou ani příznivci tvrdšího žánru. Na festival se opět vrátí kapela Tublatanka a dále vystoupí kapely Krucipüsk, Dymytry, Doctor PP, Citron, Arakain, Vypsaná fixa, Škwor, Metalinda, Mňága a Žďorp, Jasná Páka a další.

Chybět nebude ani tradiční scéna s dramaturgií pro mladší publikum. Z libereckých kapel opět dorazí zpěvák Sebastian, Atmo music a Lipo. Benátskou! podruhé navštíví i rapper Marpo a kapela Mirai a poprvé se na festivalu představí i zpěvák Ben Cristovao se svojí speciální show.

Kdo někdy na Benátské! s Impulsem byl, ví, že pořadatelé nepřehání, když opět slibují čtyři hudební scény včetně oblíbeného Stanu Rádia Impuls, čistotu, rozmanité gastro možnosti, stanové městečko a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. Více informací naleznete na oficiálním facebookovém profilu a webu festivalu.

Kapely

Podrobný bohatý program

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete