Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Benefice pro Danu - Olympia Mladá Boleslav

24.02.2013 Mladá Boleslav

V neděli 24.2. od 14:00 hod. Vás v Olympii čeká v rámci Benefice pro Danu vystoupení úžasných mažoretek Pomněnek z Kosmonos a zahraje Vám mladoboleslavská kapela Barbecue - Country and Bluegrass!Pojďte se pobavit a zároveň se dozvědět více o občanském sdružení DMO pobyty, které pomává klientům po dětské mozkové obrně.V rámci Benefice vystoupí MAŽORETKY POMNĚNKY z Kosmonos. Pomněnky pracují ve…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olympia Mladá Boleslav Jičínská 1350/III
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Mladá Boleslav

Fotogalerie k článku

V neděli 24.2. od 14:00 hod. Vás v Olympii čeká v rámci Benefice pro Danu vystoupení úžasných mažoretek Pomněnek z Kosmonos a zahraje Vám mladoboleslavská kapela Barbecue - Country and Bluegrass!
Pojďte se pobavit a zároveň se dozvědět více o občanském sdružení DMO pobyty, které pomává klientům po dětské mozkové obrně.

V rámci Benefice vystoupí MAŽORETKY POMNĚNKY z Kosmonos. Pomněnky pracují ve dvou věkových kategoriích, v nichž starší děvčata pod vedením paní Gábiny Salačové reprezentují naše město v kategorii juniorek. Ke svému "pracovnímu náčiní", twirlingovým hůlkám, děvčata přibrala i tzv. "pompons" používané jinak roztleskávačkami na sportovních utkáních. Dále se 24.2. můžeme těšit na kapelu BARBECUE – COUNTRY and BLUEGRASS z Mladé Boleslavi. Velkou část repertoáru vedle tradičního a moderního bluegrassu tvoří skladby vlastní. "Neodmyslitelnou součástí našich vystoupení je humor. Zkrátka se na podiu bavíme a to baví i naše diváky… A to nás baví…" napsala skupina na svém webu.

Ráda bych Vás touto cestou seznámila s připravovanou akcí "Benefice pro Danu", kterou organizuje naše sdružení DMO POBYTY o.s. za mediální podpory rádia Jizera. Cílem je zajištění potřebné částky na nákup rehabilitačního chodícího pásu pro naši klientku Danu Vávrovou, postiženou Dětskou mozkovou obrnou.

Dana Vávrová je od narození handicapovaná, má dětskou mozkovou obrnu ve formě kvadruparézy, což je částečné ochrnutí všech končetin, doprovázené spasmy a mentálním postižením, spolu s postižením zrakovým. I přes tak rozsáhlý handicap je Dana veselá holka, co se dokázala na nohy postavit. Bohužel, její kolena dostávají velmi zabrat a jejich stav, spolu s ostatními klouby v těle, odpovídá základnímu postižení.

Mapa

Další akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete