Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Benefiční promítání filmu Láska nebeská uvedeve Bill Nighy - Praha

15.11.2018 Praha

Benefiční promítání filmu Láska nebeská s Billem Nighym a Markem Ebenem proběhne 15. listopadu od 19 hodin v Cinema City Chodov. Předtím ještě Nighy za doprovodu písní z filmu na náměstí před prodejnou Peek & Cloppenburg rozsvítí vánoční výzdobu. Vstupenky na projekci jsou v prodeji od 1. listopadu online na www.cinemacity.cz nebo na pokladně Cinema City Chodov za 299 Kč. Tato částka bude…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Benefiční promítání filmu Láska nebeská s Billem Nighym a Markem Ebenem proběhne 15. listopadu od 19 hodin v Cinema City Chodov. Předtím ještě Nighy za doprovodu písní z filmu na náměstí před prodejnou Peek & Cloppenburg rozsvítí vánoční výzdobu. Vstupenky na projekci jsou v prodeji od 1. listopadu online na www.cinemacity.cz nebo na pokladně Cinema City Chodov za 299 Kč. Tato částka bude věnována nadaci BE CHARITY Báry Nesvadbové na pomoc lidem se zdravotním či mentálním postižením. K dispozici je pouze limitovaný počet vstupenek, a to 200 kusů, zájemci by proto neměli váhat příliš dlouho. Promítání se zúčastní i řada celebrit.

 Nadační fond Be Charity vznikl v létě 2015. Navázal tak na aktivity, které pomohly lidem s mentálním a kombinovaným postižením částkou už vyšší než 6 milionů Kč. Naším posláním je podporovat dlouhodobě nemocné či jinak znevýhodněné osoby a jejich rodinné příslušníky, kteří se o ně starají. Pomáháme příspěvky na léčbu, rehabilitaci, nebo koupi zdravotnických pomůcek a materiálu. Vždy chceme znát příběh každého žadatele a pomáhat s konkrétními osudy. Mezi naše zásady patří přímý kontakt s žadatelem a rozdělení 100 % získaných finančních prostředků. Zakladatelka Be Charity, Bára Nesvadbová, k tomu říká: "Kdokoliv s tak velkým štěstím, jako je zdraví, by neměl zavírat oči před ostatními. Pomáhat postiženým je pro členy Nadačního fondu Be Charity přirozené, samozřejmé a absolutně automatické."

 Love Actually (originální název filmu) získalo v roce 2004 prestižní Empire Award pro nejlepší britský film a Bill Nighy obdržel za svou roli extravagantního a vyžilého rockera filmovou cenu Britské akademie za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli. Osmašedesátiletého Nighyho mohou diváci znát také z filmů Lásky čas, Valkýra nebo ze sérií o Harrym Potterovi či Pirátech z Karibiku, kde ztvárnil kapitána Bludného Holanďana Daveyho Jonese.

 V období předvánočních nákupů se mohou návštěvníci Centra Chodov těšit na tematickou výzdobu a foto koutky na motivy Lásky nebeské. Připraveny budou i nejrůznější soutěže o dárkové poukazy, animace pro děti či vánoční speciality Marka Radistche v prostorách Grand Kitchen, vše s tematikou kultovní britské komedie Láska nebeská. Navíc si zákazníci budou moci zkrátit cestu po Centru Chodov ve speciálním letištním vozíku.

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

21.04.2024 - 21.04.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete