Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Benefiční taneční akce Orient show - Železný Brod

16.06.2018 Železný Brod

Městské divadlo Železný Brod hostí již šestým rokem benefiční taneční akci Orient show, kterou pořádá rodinné centrum Andílek. Letos podpoří malého Kubíka se svalovou dystrofií. Taneční, benefiční akce, která se v letošním roce uskuteční v sobotu 16. 6. 2018 od 16,00 v Městském divadle Železný Brod i letos pomůže postiženému dítěti. Jedná se o chlapce Kubíka s nemocí, která způsobuje celkovou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Městské divadlo Železný Brod
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Železný Brod

Fotogalerie k článku

Městské divadlo Železný Brod hostí již šestým rokem benefiční taneční akci Orient show, kterou pořádá rodinné centrum Andílek. Letos podpoří malého Kubíka se svalovou dystrofií.

 

Taneční, benefiční akce, která se v letošním roce uskuteční v sobotu 16. 6. 2018 od 16,00
v Městském divadle Železný Brod i letos pomůže postiženému dítěti. Jedná se o chlapce Kubíka
s nemocí, která způsobuje celkovou ochablost těla a potřebuje speciální přístroj pro lepší dýchání. "V minulém roce jsme podpořiliHonzíka částkou 3 800,- a v roce 2015 jsme vybrali zatím nejvyšší částku 10 000,-, která šla na pomoc Barunce a Báře,” upřesňuje Helena Simmová z pořádajícího RC Andílek.

 

Rodiny s dětmi mohou strávit příjemné odpoledne ve společnosti známých herců Karla Zimy
a Lukáše Langmajera, kteří budou celou akci moderovat. Na programu je nejen spousta tanečních vystoupení orientálního žánru, ale také malování na obličej, tetování henou, dražba dortů a další.

 

"S obdivem sleduji, jak se ti, co sami nic moc nemají, snaží pomáhat druhým,” říká o RC Andílek Rut Kolínská, prezidentka Sítě pro rodinu, jejímž členem je i železnobrodské rodinné centrum. "Posilujeme hodnotu rodiny, a to v jakékoliv podobě, aby se pro každého z nás mohla stát bezpečným přístavem. A je skvělé vést děti odmala ke vzájemné sounáležitosti například na akcích pro rodiny s dobročinným záměrem,” dodává Rut Kolínská.

 

Vstupné na akci je dobrovolné, celkový výtěžek se pak počítá z několika směrů. Ze vstupného, ale i dražby dortíků, tomboly a dražby hodnotných cen.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete