Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bítešské hody - Velká Bíteš

08.09.2017 - 10.09.2017 Velká Bíteš

Klub kultury Města Velké Bíteše ve spolupráci s Městem Velká Bíteš, rychtářem a rychtářkou, prvním stárkem a stárkou, bítešskou chasou, Muzejním spolkem Velkobítešska a národopisným souborem Bítešan, místními organizacemi a spolky Vás srdečně zvou na Tradiční Bítešské hody.Rádi bychom Vás zejména pozvali na narozeninový koncert Petra BENDE s jeho hosty. Petr BENDE oslaví v pátek 8. září, na…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Klub kultury Města Velké Bíteše ve spolupráci s Městem Velká Bíteš, rychtářem a rychtářkou, prvním stárkem a stárkou, bítešskou chasou, Muzejním spolkem Velkobítešska a národopisným souborem Bítešan, místními organizacemi a spolky Vás srdečně zvou na Tradiční Bítešské hody.

Rádi bychom Vás zejména pozvali na narozeninový koncert Petra BENDE s jeho hosty. Petr BENDE oslaví v pátek 8. září, na hodech svým večerním koncertem 20 let hudební kariéry a také své významné životní jubileum. Na tento výjimečný koncert ve své "domovině" si Petr BENDE pozval svoji věrnou kapelu, se kterou koncertuje již třináct roků v nezměněné sestavě.

Kapelu doplní velký rockový-dechový Big Band. Jako své hosty si pozval legendu skupiny YoYo Band Richarda TESAŘÍKA, zpěváka legendární skupiny Burma Jones Bohouše JOSEFA, hitmakera Ivana HLASE a zpěváka z legendární kapely Kamelot Romana HORKÉHO.

Těšte se spolu s námi na koncert plný skvělé muziky. Koncert na velkém pódiu na Masarykově náměstí bude doplněn o ojedinělou zvukovou aparaturu, osvětlení a netradiční videoprojekci.

O hodové sobotě 9. září se můžete těšit již na 15. ročník folklorního festivalu "SETKÁNÍ NA PODHORÁCKU", kterým Vás provede Doc. Karel HEGNER. V sobotní večer dále vystoupí slovenský folklorní soubor VARGOVČAN z našeho družebního města Hanušovce nad Topľou.

Po folkloru přivítáme slovenskou kapelu R2 BROTHERS, kde uslyšíte jedinečné propojení cimbálu, houslí a pop-rockového stylu a můžete shlédnout cimbalistu skupiny, který je držitelem ocenění "nejrychlejší cimbalista na světě".

Závěr sobotního hodového večera nám přinese swing a jazz v nezaměnitelném podání VOJENSKÉ HUDBY OLOMOUC ARMÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.

V neděli 10. září proběhne již tradiční hodový program pod májí, krojovaným průvodem městem s chasou za účasti dechové hudby LESANKA, MUZIKANTI LADISLAVA PRUDÍKA a historického šermu TARANIS. Dopolední program na náměstí zajistí dechová hudba DOUBRAVĚNKA.

Těšit se můžete také na křest hvězdy tenisty RADKA ŠTĚPÁNKA na pódiu pod májí.

  

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Polnička

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete