Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Březen měsíc čtenářů v Chebu

01.03.2013 - 31.03.2013 Cheb

V sobotu 2.3. pořádá Městská knihovna v Chebu tradiční Ples pro knihu. Uskuteční se od 20 h ve Svobodě  Právě začíná celorepubliková akce Březen - měsíc čtenářů 2013. Co nabízejí dětským návštěvníkům knihovny Chebští?Po celý měsíc bude v oddělení pro děti probíhat písemná soutěž Cestujeme po Evropě a výtvarná soutěž Namaluj svůj cestovatelský zážitek. Připravuje se výtvarná dílna Kutílek - 13.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Městská knihovna Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

V sobotu 2.3. pořádá Městská knihovna v Chebu tradiční Ples pro knihu. Uskuteční se od 20 h ve Svobodě
 
Právě začíná celorepubliková akce Březen - měsíc čtenářů 2013. Co nabízejí dětským návštěvníkům knihovny Chebští?

Po celý měsíc bude v oddělení pro děti probíhat písemná soutěž Cestujeme po Evropě a výtvarná soutěž Namaluj svůj cestovatelský zážitek. Připravuje se výtvarná dílna Kutílek - 13. března od 13 hodin v pobočce oddělení pro děti (na Zlatém vrchu) a 14. března od 15 hodin v oddělení pro děti (ul. Obrněné brigády 18). 21. března se lze také těšit na Cestovatelskou pohádku, která odstartuje v 16 hodin. Co ale jistě bude hodně příjemné: zápisné zdarma v týdnu od 11. do 15. března a ´All inclusive´ (vše v ceně) ve stejných dnech, kdy se neplatí upomínky, pokuty, poplatek za rezervaci knihy.
Dospělí, a to nejen zapsaní čtenáři knihovny, pak jsou zváni do hlavní budovy na přednášky či příjemná posezení (vždy od 18.15 hodin). V úterý 5. března to budou Tři mouchy jednou ranou - trojkřest dvou básnických sbírek Mgr. Aleny Vávrové a prózy MUDr. Václava Grubera s hudebním doprovodem Yardy's bandu. V úterý 12. března jsou na programu Hrátky s pamětí, které povede Mgr. Marie Mudrová. Hned ve čtvrtek 14. března se nabízejí Utajené životy slavných Čechů v podání Martiny Bittnerové. V úterý 19. března pak bude možné s Jiřím Rakem ´navštívit poutní kostely sv. Annu a Maria Loreto.
A do třetice: začne čtenářský klub Souček. Příležitost setkat se u společně čtené knihy bude poprvé 4. března v 18 hodin.

Informace o akci Březen měsíc čtenářů najdete také

zde

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete