Statistika našeho portálu

  • 102 281 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Brněnský masakr

21.09.2013 Brno

Milí sportovní přátelé!Připravili jsme pro Vás extrémní běžecký závod, který v Brně a okolí chybí - závod na trase 61 km pod názvem "Brněnský masakr 2013".Start a cíl závodu je situován do Sportareálu Družstevní v Brně- Řečkovicích, který naše společnost vlastní. Po propojení s areálem sousedního Gymnázia Terezy Novákové zde bude připraveno vynikající zázemí pro všechny závodníky (prostorné…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Milí sportovní přátelé!
Připravili jsme pro Vás extrémní běžecký závod, který v Brně a okolí chybí - závod na trase 61 km pod názvem "Brněnský masakr 2013".
Start a cíl závodu je situován do Sportareálu Družstevní v Brně- Řečkovicích, který naše společnost vlastní. Po propojení s areálem sousedního Gymnázia Terezy Novákové zde bude připraveno vynikající zázemí pro všechny závodníky (prostorné šatny, jídelna, plavecký bazén, regenerační bazének, kancelář závodu atd.).

Celý závod se pak odehraje v krásném a náročném terénu v blízkém okolí Brna. Nejprve Vás čeká zalesněný masív krajinné oblasti Velká Baba. Další dominantou tratě závodu bude rozhledna Babí lom nad obcí Lelekovice. Z Babího lomu trať směřuje k významnému poutnímu místu Brňáků k vranovskému konventu Narození Panny Marie, který založil v září roku 1633 kníže Maxmilián z Liechtensteinu. Poté trať závodu klesá k řece Svitavě do Adamova a zase prudce stoupá až k opravené zřícenině Nového hradu (postaven roku 1493) ležícího nad údolím mezi Blanskem a Adamovem. Z Nového hradu (to už bude mít v nohách více než 20 km) závod pokračuje k Máchovu památníku a opět klesá do Adamova. Z Adamova budete prudce stoupat až k Alexandrově rozhledně, proběhnete vesnicí Babice a opět se dostanete prudkým klesáním až k řece Svitavě. Od Svitavy vystoupáte až nad překrásné Řícmanické arboretum. Přes Bílovice bude trať stoupat lesem až k Útěchovu, pak následuje seběh do Soběšic, Zamilovaného hájku a do cíle závodu ve Sportareálu Družstevní.

Závod je vypsán jak pro jednotlivce, tak pro dvoučlenné týmy.

Budeme rádi, pokud pro Vás bude účast na závodě Brněnský masakr dostatečnou motivací na sobě fyzicky zapracovat.
Už nyní máme velké množství pozitivních ohlasů. Pevně věříme, že Brněnský masakr pro Vás bude nazapomenutelný sportovní zážitek.

Další podrobné informace najdete

zde

 

Budeme se na Vás těšit!

Mapa

Další akce v okolí

Závody Spartan 2024 ovládnou Brno

18.05.2024 - 19.05.2024
Brno

Rychlá auta a vůně benzínu tentokrát půjdou stranou, Masarykův okruh v Brně se stane dějištěm zcela jiných závodů.…

Urban Challenge 2024 - Brno

24.05.2024 - 25.05.2024
Areál Integrované…

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Příměstský Tábor Brno 2024: Léto Pl…

12.08.2024 - 16.08.2024
Brno

V srpnu 2024 se v Brně a jeho malebném okolí konají príměstské tábory pro děti. Tyto tábory, pořádané Kuba Cykloškolou,…

Brněnský Májales 2024 - Brno

11.05.2024 - 11.05.2024
Výstaviště

Brněnský Májales je tradiční studentský festival, který se každoročně koná v Brně. Tento festival je oslavou jara,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 6. květen

Dnes má svátek Radoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete