Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Cardion ab Grand Prix - Automotodrom Brno

12.08.2011 - 14.08.2011 Ostrovačice

NOVINKY V SEZÓNĚ 2011:Sjednocení všech přírodních tribun - tribuna C již nebude v prodeji samostatně, ale bude možno zakoupit vstupenku umožňující přístup na všechny přírodní tribuny, tzn. A, B, C, D, E, F a G. V první vlně předprodeje bude tato vstupenka v prodeji za bezkonkurenční cenu – 990 Kč!!!.Systém vstupenek – v prodeji budou víkendové a nedělní vstupenky, tento rok…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Brno, Automotodrom Brno, Ostrovačice, Brno venkov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Ostrovačice

Fotogalerie k článku

NOVINKY V SEZÓNĚ 2011:
Sjednocení všech přírodních tribun - tribuna C již nebude v prodeji samostatně, ale bude možno zakoupit vstupenku umožňující přístup na všechny přírodní tribuny, tzn. A, B, C, D, E, F a G. V první vlně předprodeje bude tato vstupenka v prodeji za bezkonkurenční cenu – 990 Kč!!!.
Systém vstupenek – v prodeji budou víkendové a nedělní vstupenky, tento rok nově také vstupenky na sobotu na přírodní tribuny.

TRIBUNY:

Přírodní tribuny A, B, C, D, E, G a speciální sedadlová tribuna F
Tyto tribuny jsou rozmístěny podél celé trati a mezi jednotlivými tribunami se můžete volně pohybovat a tak sledovat veškeré dění na trati. Proti tribunám A, C, D, F, G jsou umístěny velkoplošné obrazovky. Speciální tribuna F se skládá z terasovitě zpevněných pásů, které umožňují pohodlné sezení. Z této tribuny je výhled na předposlední zatáčku trati a naproti této tribuně se nachází velkoplošná obrazovka.

Sedadlové tribuny umístěné na cílové rovince T2, T3, T5
Tribuna T2 je umístěna v prostoru startu a cíle s výborným výhledem do první zatáčky, na velkoplošnou obrazovku a do boxů. Tribuna T3 je jediná krytá tribuna na Masarykově okruhu. Je umístěna přímo naproti velkoplošné obrazovce. Nabízí výborný výhled na start a cíl závodů a také na stupně vítězů. Tribuna T5 se nachází na cílové rovince mezi tribunami T2 a T3. Nabízí rovněž výborný výhled na start a cíl závodů, velkoplošnou obrazovku a stupně vítězů.

Sedadlové tribuny T1, T4, T6
Tribuny T1, T4 a T6 se nacházejí v divácky populární oblasti tzv. stadionu, tj. naproti přírodní tribuně C; přičemž T6 je orientována na nájezd na stadion, ze všech těchto tribun je výborný výhled na nejatraktivnější místa tratě a na velkoplošné obrazovky naproti každé z nich. Držitelé vstupenek na všechny sedadlové tribuny mohou procházet podchodem pod závodní dráhou a mají v příslušných dnech volný přístup na všechny přírodní tribuny!!!

VIP(T1) vstupenka
tato vstupenka zahrnuje třídenní vstupné (pá+so+ne) do VIP stanu umístěného poblíž tribuny T1; ve stanu je k dispozici celodenní občerstvení, TV; výhled na dráhu a velkoplošnou obrazovku; je možná organizovaná prohlídka paddocku, kam vás ze stanu a zpět dopraví shuttle bus; s touto vstupenkou se můžete rovněž pohybovat po všech přírodních tribunách A,B,C,D,E,F,G.

Vstupné:

200.00,- - 1100,- Kč

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete