Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Česko zpívá - ČR

01.11.2017 - 31.01.2018 Praha

Již 12. ročník ČESKO ZPÍVÁ je tu!Soutěž pro mladé talentované zpěváky ČESKO ZPÍVÁ 2018 vyhlásila její patronka Kamila Nývltová na koncertu úspěšných soutěžících dřívějších ročníků v muzeu voskových figurín Grévin.Od 1. listopadu se mohou začínající zpěváci opět přihlašovat do moderně pojaté a stále populárnější pěvecké soutěže s mezinárodní účastí ČESKO ZPÍVÁ. Jako každým rokem, i letos soutěž…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Již 12. ročník ČESKO ZPÍVÁ je tu!

Soutěž pro mladé talentované zpěváky ČESKO ZPÍVÁ 2018 vyhlásila její patronka Kamila Nývltová na koncertu úspěšných soutěžících dřívějších ročníků v muzeu voskových figurín Grévin.

Od 1. listopadu se mohou začínající zpěváci opět přihlašovat do moderně pojaté a stále populárnější pěvecké soutěže s mezinárodní účastí ČESKO ZPÍVÁ. Jako každým rokem, i letos soutěž přináší příležitost předvést svůj talent před odbornou a hvězdnou porotou a šanci nastartovat svou pěveckou kariéru. Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2018.

Úspěšní účastníci mohou získat mimo jiné atraktivní věcné ceny od partnerů soutěže, originální kovanou sošku z dílny uměleckého kováře, či možnost veřejně prezentovat svůj talent. 14. října představilo své úspěchy a pokroky sedm z těch nejúspěšnějších soutěžících různých ročníků ČESKO ZPÍVÁ návštěvníkům Muzea voskových figurín Grévin v Celetné ulici. Kromě patronky soutěže Kamily Nývltové, která celou akci moderovala, vystoupili Michal Horák, Matěj Tauš, Michaela Janáčová, Ines Ben Ahmed, Denisa Grmolcová, Patrik Stoupa a Eliška Kotlínová.

Mezi aktuální úspěchy talentů, které ČESKO ZPÍVÁ pomáhá objevovat a prosazovat, patří například uvedení již druhého muzikálu teprve 19letého Matěje Tauše. Muzikál Chlapec a hvězda, který Matěj nejen napsal, ale také v něm vystupuje v hlavní roli, byl přijat diváky i odborníky s nesmírně pozitivním ohlasem. Michalu Horákovi mimo jiné TV Óčko uvedlo již dva videoklipy, Patrik stoupa představil svůj první singl "Nad krajinou", ke kterému také natočil videoklip, a Elišce Kotlínové Rada města Vodňany udělila "Cenu starosty" v kategorii Vodňanská naděje za přínos v oblasti kultury.

"Jsem hrozně moc pyšná na všechny naše soutěžící a moc se těším, že letos objevíme zase další talenty a pomůžeme jim prosadit se," usmívá se Kamila Nývltová a dodává: "Rozhodně neváhejte s přihlášením. I kdybyste v soutěži neuspěli podle svých představ, získáte cenné zkušenosti a krásné zážitky!"

Do ČESKO ZPÍVÁ 2018 se mohou zájemci přihlásit pomocí jednoduché elektronické přihlášky, kterou naleznou na stránkách soutěže (www.cesko-zpiva.cz/cs/prihlaska). Jsou zde také kompletní pravidla (www.cesko-zpiva.cz/cs/pravidla). Přihlašovat se lze do jedné ze dvou kategorií: Sólisté 9 - 14 let a Sólisté 15 - 26 let. Na webu také zájemci naleznou veškeré potřebné informace, včetně kontaktů na produkci, která ráda zodpoví případné dotazy.

Další akce v okolí

Den v růžovém Praha

02.05.2024 - 02.05.2024
Praha

Společenský večer s bohatým rautem a degustací nejlepších rosé a perlivích vín.

2. Středověké slavnosti na Hradčane…

25.05.2024 - 25.05.2024
park Maxe van der Stoela

Udatní rytíři království českého se utkají ve velkolepých turnajích, neúprosných soubojích a šarvátkách na posvátném…

Hudba Johna Williamse rozezní Rudol…

08.06.2024 - 08.06.2024
Rudolfinum (Dům umělců)

Závěr jedenácté sezony Filmharmonie bude patřit Johnu Williamsovi. Koncert věnovaný jednomu z nejlepších filmových…

Klavírní recitál: Balady a romance …

15.11.2024 - 15.11.2024
Sukova síň - Rudolfinum

V Sukově síni pražského Rudolfina dne 15. listopadu 2024 od 19:30 James Lisney uvede na zdejším špičkovém koncertním…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete