Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chotěšovský festival vína 2021 - Chotěšov

07.08.2021 Klášter Chotěšov

Srdečně vás zveme na 4. ročník oblíbeného Chotěšovského festivalu vína. Festival se kvůli koronavirové pandemii uskuteční v netradičním termínu v sobotu 7. 8. 2021.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V magických prostorách kláštera Chotěšov se v sobotu 7. 8. představí celkem 16 vybraných vinařství výhradně z České republiky.

Mezi účastníky budou jak dobře známé tváře, tak i nové neokoukané značky. Nabídka vína bude velice pestrá, takže si každý návštěvník nepochybně přijde na své. Zkrátka nepřijdou ani ti, co se chtějí dobře najíst. V rámci food zóny bude nachystán široký sortiment tradičních i méně tradičních pokrmů.

Nedílnou součástí akce bude doprovodný program. Odpoledne bude k poslechu a tanci hrát Cimbálová muzika Miroslava Kotlára. V podvečer proběhne již tradiční taneční vystoupení chotěšovského Spolku májovníků. Večer pak zahraje uznávaný plzeňský revival band Hibaj.

Po celý den budou probíhat komentované prohlídky interiérů kláštera. Otevřeno bude rovněž hasičské muzeum či historická vodárenská věž s vyhlídkou na Chotěšov a jeho blízké okolí. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý.

Vstupné včetně festivalové sklenice činí 100 Kč. Vstupné bez skleničky činí 50 Kč. Vstup do budovy konventu a do věže bude zpoplatněn zvlášť.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete