Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Country Fest Chomutov

27.08.2017 Chomutov

Poslední srpnová neděle patří v Chomutově již tradičně jednodennímu festivalu Country Fest Chomutov. Neměli by si jej nechat ujít především milovníci tohoto původně amerického hudebního stylu, který si své příznivce získal po celém světě.Country, folk a bluegrass v podkrušnohoříV prostředí atria Střediska knihovnických a kulturních služeb dostanou kromě country kapel svůj prostor i folkové a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Chomutov atrium skks
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Chomutov

Fotogalerie k článku

Poslední srpnová neděle patří v Chomutově již tradičně jednodennímu festivalu Country Fest Chomutov. Neměli by si jej nechat ujít především milovníci tohoto původně amerického hudebního stylu, který si své příznivce získal po celém světě.

Country, folk a bluegrass v podkrušnohoří

V prostředí atria Střediska knihovnických a kulturních služeb dostanou kromě country kapel svůj prostor i folkové a bluegrassové soubory. Mimo těchto hudebních vystoupení (fanoušci se mohou pravidelně těšit na chomutovsko-pražské uskupení Norhern Ride, bluegrassovou kapelu Albu, folkovou zpěvačku Adélu Radimovou či dívčí country kapelu Od plotny skok) osvěží program i taneční intermezza, obstarávaná minulostí skupinou Medovina.

Na festival lze přijít i s Vašimi ratolestmi, pro které je připraven doprovodný program plný her a zábavy, během nějž se ti nejmenší rozhodně nebudou nudit. Ze servírovaných gastronomických specialit pak labužníci zajisté ocení lahodné grilované klobásky. Celá akce začíná ve 14 hodin a vstupné se pohybuje v rozmezí 50 až 70 Kč. 

Country fest Chomutov 2017

Tradiční Country fest v atriu chomutovské knihovny. Setkání s country, folk, bluegrass a trampskou muzikou. Dětský koutek, Občerstvení v Café Atrium zajištěno.

Vstupné:

60,- Kč.

14.00-14.40 3K & M

14.50-15.30 ALBUM

Medovina - country tance

15.40-16.20 BLACKOUT BLUEGRASS BAND

16.30-17.15 TSUNAMI-Velichov

Medovina- country tance

17.25-18.05 MAKOVEC

18.15-19.00 IV. CENOVÁ

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete