Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Czech Food festival Karlovy Vary

06.05.2017 Karlovy Vary

 První májový den je v Karlových Varech spojen nejen s oslavami svátku práce, ale i tradičním Czech food festivalem, během kterého se milovníkům gastronomických pochoutek představí ti nejlepší kuchaři karlovarského regionu.FOOD FESTIVAL KARLOVY VARYKromě bohatých a nápaditých ochutnávek se návštěvníci Grandhotelu Pupp mohou těšit i na tradiční běh číšníků "Vrchní, prchni", inspirovaný…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
před hotelem Thermal
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

 

První májový den je v Karlových Varech spojen nejen s oslavami svátku práce, ale i tradičním Czech food festivalem, během kterého se milovníkům gastronomických pochoutek představí ti nejlepší kuchaři karlovarského regionu.

FOOD FESTIVAL KARLOVY VARY

Kromě bohatých a nápaditých ochutnávek se návštěvníci Grandhotelu Pupp mohou těšit i na tradiční běh číšníků "Vrchní, prchni", inspirovaný dnes již legendární českou komedií. Před hotelem Thermal se každoročně scházejí desítky ochutnávačů z řad široké veřejnosti, kterým se představí na dvě desítky kolektivů jednotlivých restaurací.

Vaše chuťové buňky se mohou těšit na gastro festivalu na lokální speciality či na exotické speciality tvořené těmi nejlepšími odborníky z řad kuchařů. Mistrovské variace hodnotí porota po stránce vizuální i chuťové. Veškerá jídla stvořená před očima diváků je možno ochutnat za relativně mírný poplatek. Mezi oblíbené speciality posledních ročníků patřily např.: Hovězí líčka na černém pivu s bramborovou kaší, Dušené zaječí stehno v perníkové omáčce se sušenými švestkami a špekovým knedlíkem či Konfitovaná kachní stehna v šouletu. Kromě ochutnávek je na programu i barmanská show, během které je možno vidět umění několika desítek specialistů na tuto oblíbenou show.

Food festival Karlovy Vary 2017

Těšíme se na vás dne 6. 5. 2017.

Podrobný program

 

Těšíme se na vás!

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete