Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Daniela Kovářová: Jak chovat muže

23.01.2019 Ostrava - město

Jak chovat muže poradí Daniela Kovářová a Radim Uzel Daniela Kovářová je česká advokátka se specializací na rodinnou problematiku, od května 2009 do července 2010 působila jako ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera. Je také úspěšná spisovatelka, kniha Jak chovat muže je její čtrnáctou. Na besedě bude jejím hostem nejznámější český sexuolog Radim Uzel.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dům knihy Knihcentrum Ostrava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město

Fotogalerie k článku

Daniela Kovářová, česká spisovatelka, advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti, pochází z Ostravy. Od dětství píše povídky a básničky pro své blízké, dramatizuje a vypráví příběhy, které zažívá, pozoruje kolem sebe nebo o nich sní. V šestnácti letech objevila svět sci-fi a pod jeho vlivem psala nejprve povídky tajemné, vědeckofantastické, odehrávající se v jiných světech, strašidelné, až hororové. Od té doby také publikuje v časopisech a antologiích. Daniela Kovářová je vdaná, provozuje advokátní kancelář v Praze zaměřenou na rodinné problémy, vede časopis Rodinné listy, vyučuje právo na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů v Praze a etiku pro advokátní koncipienty, spolupořádá Pražský právnický podzim. Pravidelně se v denním tisku a v médiích vyjadřuje k justiční a rodinné problematice a bohatá je také její odborná publikační činnost zaměřená na rodinné a dědické právo. Je tiskovou mluvčí Obce spisovatelů ČR a členkou České asociace autorů detektivní literatury (AIEP) a Mensy ČR.

MUDr. Radim Uzel, CSc., se v rámci specializace v lékařské sexuologii profiloval především jako odborník na sexuální výchovu. Je autorem mnoha článků v tisku, rozhovorů a publicistických relací v rozhlase a televizi. Každoročně absolvuje desítky přednášek a besed v oblasti sexuální výchovy pro odbornou i laickou veřejnost. Jeho vystoupení i písemné projevy vynikají srozumitelností a humorným nadhledem. Je čestným členem České gynekologicko-porodnické společnosti, odborným garantem Národního registru reprodukčního zdraví Ministerstva zdravotnictví ČR, čestným předsedou Společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu, externím učitelem Univerzity Hradec Králové. Je také místopředsedou Obce českých spisovatelů a vydal na dvě desítky populárních knižních publikací.

Jak chovat muže

Na mužích není nic zásadně špatného či odsouzeníhodného. Muži nejsou lepší ani horší než ženy. Muži jsou prostě jiní (základní pravidlo aplikované mužologie).
Známá advokátka, spisovatelka a bývalá ministryně spravedlnosti svou čtrnáctou knihu věnuje českým mužům a strategii, jež umožní jejich úspěšný chov vzdělanou a tolerantní ženou. Text doprovází slovník aplikované mužologie, překladový slovník mužsko-ženské a žensko-mužské řeči a zejména pět desítek pravidel, které je třeba při chovu českého muže dodržovat. Každou kapitolu komentuje pohled z opačného břehu – citát veřejně známého muže, například Mirka Topolánka, Richarda Krajča, Martina Stránského nebo Radima Uzla.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu. 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

18.04.2024 - 18.04.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

24.04.2024 - 24.04.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

25.04.2024 - 25.04.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete