Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krušnohorské divadlo

27.11.2013 Teplice

David Koller, zřejmě nejvýznamnější současný muzikant střední generace českého rocku, představí fanouškům své písně ve speciální akustických úpravách. Turné volně naváže na unikátní koncertní projekt z jara loňského roku, kdy Koller odehrál vyprodané koncerty s komorním tělesem Agon Orchestra. Letošní akustické orchestry nechají vyniknout křehké kráse Kollerových melodií a textů. Playlist…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Krušnohorské divadlo
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

David Koller, zřejmě nejvýznamnější současný muzikant střední generace českého rocku, představí fanouškům své písně ve speciální akustických úpravách. Turné volně naváže na unikátní koncertní projekt z jara loňského roku, kdy Koller odehrál vyprodané koncerty s komorním tělesem Agon Orchestra. Letošní akustické orchestry nechají vyniknout křehké kráse Kollerových melodií a textů. Playlist vystoupení bude těžit především z repertoáru Kollerbandu, hlavně v z písní, které kollerband natočil ve studiu jako session unpplugged, a které jsou fanouškům k dispozici ke stažení na webu clickmusic.

Jako host vystoupí KATARÍNA KNECHTOVÁ, bývalá zpěvačka kapely Peha a několikanásobná držitelka hudební ceny AUREL za nejlepší zpěvačku roku.

Vstupné:

370,- 390,- 420,- 450,-Kč
Předprodej od: 01.09. 2013

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete