Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den bezpečnosti - Jeseník

05.09.2014 Jeseník

V PRIESSNITZOVÝCH LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH SE PŘEDVEDOU POLICISTÉ A ZÁCHRANÁŘITradiční přehlídkou práce složek Integrovaného záchranného systému je zářijový Den bezpečnosti a zdraví, který se v Jeseníku bude konat již popáté. Tentokrát svoji zdatnost divákům předvedou 5. září v areálu Priessnitzových léčebných lázní.V předchozích letech bylo policejními vozy, hasičskými cisternami a dalšími záchrannými…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jeseník v areálu Priessnitzových léčebných lázní
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Jeseník

Fotogalerie k článku

V PRIESSNITZOVÝCH LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH SE PŘEDVEDOU POLICISTÉ A ZÁCHRANÁŘI

Tradiční přehlídkou práce složek Integrovaného záchranného systému je zářijový Den bezpečnosti a zdraví, který se v Jeseníku bude konat již popáté. Tentokrát svoji zdatnost divákům předvedou 5. září v areálu Priessnitzových léčebných lázní.

V předchozích letech bylo policejními vozy, hasičskými cisternami a dalšími záchrannými pomocníky obestavěno jesenické Masarykovo náměstí. Na věži radnice pomocí tyrolského traverzu hasiči zachraňovali zraněného horolezce, policisté se potýkali s nebezpečným pachatelem, nad náměstím se linul hustý dým z hořícího automobilu. Letos se záchranné akce budou odehrávat netradičně v areálu Priessnitzových léčebných lázní.

"Nabídku změny prostředí konání akce jsme přivítali, pro účastníky i diváky bude nové prostředí jistě příjemnou změnou a zpestřením," uvádí Tereza Neubauerová, tisková mluvčí jesenické policie.

Na jaké akce se můžete těšit? Policie představí své psí pomocníky při vyhledávání trhavin, celní správa při hledání drog, čtyřnozí profesionálové se představí také při odhalování akcelerantů na požářišti. Tajit dech se vám možná bude při práci pyrotechniků, vojenském zásahu nebo simulované dopravní nehodě. "Jistě atraktivní bude pro diváky akční ukázka Armády České republiky," doplňuje Neubauerová.
Zajímavý bude i doprovodný program. "Všechny nás jistě rozpohybuje Zumbashow pod vedením Martiny Juříkové, koncerty jesenických kapel, předvedou se také muzikanti z řad profesionálních hasičů, nebude chybět dětská pěna," láká Tomáš Rak, obchodní ředitel lázní. Zdarma si za asistence záchranářů a pracovníků Českého červeného kříže můžete nechat změřit BMI index, zjistit krevní skupinu či tlak.

Den bezpečnosti a zdraví se koná v rámci prázdninových Toulek Vincenze Priessnitze v česko-polském pohraničí 5. září od 10 hodin v areálu Priessnitzových léčebných lázní. Více se dozvíte na www.priessnitz.cz.

 

Těšíme se na vás!
 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete