Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den otevřených dveří v Mokřadech Jablonné

28.05.2016 Jablonné v Podještědí

Čmelák letos slaví své 22. narozeniny. Místo chlebíčků a oslavy na terase jsme se letos rozhodli slavit ve velkém přímo v Mokřadech Jablonné.Kdy? Kde?Slavíme v sobotu 28. května v Mokřadech Jablonné, které naleznete u zámku Nový Falkenburk v Jablonném v Podještědí (mapa na https://mapy.cz/s/mScu). Akce začíná v 10 hodin a končí po 17. hodině. V ten samý den se konají i Slavnosti města, tak proč…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Čmelák letos slaví své 22. narozeniny. Místo chlebíčků a oslavy na terase jsme se letos rozhodli slavit ve velkém přímo v Mokřadech Jablonné.

Kdy? Kde?

Slavíme v sobotu 28. května v Mokřadech Jablonné, které naleznete u zámku Nový Falkenburk v Jablonném v Podještědí (mapa na https://mapy.cz/s/mScu). Akce začíná v 10 hodin a končí po 17. hodině. V ten samý den se konají i Slavnosti města, tak proč nezkloubit dvě zajímavé akce najednou?

A co tam?

Že už jste v Mokřadech byli? To vůbec nevadí, protože jsme připravili unikátní narozeninový program pro děti i dospělé. Rusalka s Vámi projde naučnou stezku, která je nyní zase o kus bohatší, vodník Vám a Vašim dětem pomůže poznat život pod vodní hladinou, zatančí nám Patašpička, s paní mlynářkou si budete moci opéct buřty,... je toho spousta. V pozdějších hodinách si pak společně připijeme na oslavu našich narozenin... už dvaadvacátých.

A co s sebou? Narozeninové dárky a dorty nejsou povinné, co si ale s sebou vezměte je tužka, protože na stezce Vás bude čekat malý kvíz. Na nohy doporučujeme boty do přírody a pokud budou Vaše děti zkoumat podvodní život, tak budou nejlepší holínky.

Jak se do Mokřadů dostanu?

Buď autobusem, kde vystoupíte na zastávce "Jablonné v Podj., žel. st." půjdete pěšky 10 min, popis trasy najdete na na www.mapy.cz/s/AFwh. Pokud vystoupíte na zastávce "Jablonné v Podj., hl. sil.," tak půjdete pěšky 20 minut, popis trasy na www.mapy.cz/s/AFvM.

Pokud se chystáte dorazit vlakem, vystupte na vlakovém nádraží "Jablonné v Podještědí" a Mokřady budete mít 10 minut pěšky, popis trasy na www.mapy.cz/s/AFwh.

A když autem, tak můžete zaparkovat v uličkách města (náměstí bude pro auta uzavřeno). K dispozici bude také několik míst vedle mokřadů. Dorazit také můžete přímo k zámku Nový Falkenburk, kde bude také pár míst, ale neparkujte před ním, projeďte až dozadu k menší budově, kde zaparkujte.

Pokud Vám nějaká informace schází, stačí napsat email na hana.brodska@cmelak.cz nebo zavolat na 777 749 107.

Tešíme se na Vás!

Mapa

Další akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete