Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zřícenina hradu Vízmburk

02.11.2013 Havlovice

V sobotu 2. listopadu se uskuteční Den otevřených dveří. V 15 hodin slavnostně  Den otevřených dveří Hradu Vízmburk, otevřeme hradní bránu a návštěvníky pozveme ke shlédnutí výsledku první etapy rekonstrukce. Hradní brána bude otevřena do 16 hodin.Od 17 do 18 hodin se v kulturním domě v Havlovicích uskuteční video a fotoprezentace brigádnické činnosti, kulturních aktivit a stavebních aktivit za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zřícenina hradu Vízmburk
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Havlovice

Fotogalerie k článku

V sobotu 2. listopadu se uskuteční Den otevřených dveří. V 15 hodin slavnostně  Den otevřených dveří Hradu Vízmburk, otevřeme hradní bránu a návštěvníky pozveme ke shlédnutí výsledku první etapy rekonstrukce. Hradní brána bude otevřena do 16 hodin.

Od 17 do 18 hodin se v kulturním domě v Havlovicích uskuteční video a fotoprezentace brigádnické činnosti, kulturních aktivit a stavebních aktivit za účasti zástupců Národního památkového ústavu i představitelů dodavatelů a sponzorů našeho sdružení. Budou též představeny plány do budoucna. Po ukončení oficiální části akce se uskuteční neformální posezení členů sdružení, sponzorů a dalších spřízněných osob. Srdečně zveme všechny, kteří mají náš hrad rádi, kteří nám pomáhají a kteří chtějí o nás a hradu něco vědět. Akce je otevřená široké veřejnosti a těšíme se na hojnou účast.

Vstupné:

Vstupné bude dobrovolné: tedy od 10 Kč a horní limit není stanoven. Veškeré vstupné bude použito na stavební práce na hradě. Ubytování pro vzdálenější kamarády zajistíme.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete