Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Derflanský fašank 2020 v Uherském Hradišti

22.02.2020 Uherské Hradiště

Atlas Česka si Vás dovoluje pozvat na jednu z tradičních masopustních akcí konaných v oblasti folklorního Slovácka. Ve vybraný únorový den se na Vás těší organizátoři "Derflanského fašanku" konaného v Derfla klubu v Uherském Hradišti.Na co se můžete těšitZnalcům tradičních lidových veselic netřeba připomínat skutečnost, že na všechny účastníky čeká bohatý zábavní program.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Atlas Česka si Vás dovoluje pozvat na jednu z tradičních masopustních akcí konaných v oblasti folklorního Slovácka. Ve vybraný únorový den se na Vás těší organizátoři "Derflanského fašanku" konaného v Derfla klubu v Uherském Hradišti.

Na co se můžete těšit

Znalcům tradičních lidových veselic netřeba připomínat skutečnost, že na všechny účastníky čeká bohatý zábavní program, uspokojující svou pestrostí i ty nejnáročnější milovníky bujarého veselí. Bez ohledu na přízeň či nepřízeň počasí se v den konání akce uskuteční v odpoledních hodinách zábavná obchůzka masek po dědině, přinášející radost a legraci doslova do každé hradišťské domácnosti.

Hlavní program celé akce však vypuká až na večerní zábavě, která nabízí tanec podšablářů s překvapením, tradiční pochovávání basy či veselá divadelní vystoupení. K dobré náladě přispěje i folklorní hudební doprovod, obstaraný většinou CM Kunovjan. Tóny vycházející z jejich nástrojů jistě nenechají chladnými žádného milovníka tance a dobré zábavy. Samozřejmostí pak je i dostatečné gastronomické zázemí celé slavnosti, které zahrnuje zabijačkové speciality, sladké i slané pochoutky a samozřejmě i to nejlepší moravské víno.

Přijeďte si do Uherského Hradiště užít nefalšovanou lidovou zábavu plnou originality, dobrého jídla a vstřícných lidí!

Zahájení akce: 20.00

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete