Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Děti na měsíci - Olympia Teplice

26.06.2012 - 15.07.2012 Teplice

Vydejte se s námi na cestu vesmírem!Láká vás podívat se do vesmíru? Zažít to, co zažívá pravý kosmonaut? My vám to umožníme. Startujeme 26. června v 9.00h. Palubní lístky si rezervujte na našich stránkách!Od 26. června do 15. července přijďte se svými dětmi navštívit jedinečnou výstavu s názvem KIDS ON THE MOON - Děti na měsíci. Výstava k nám přijela až z Portugalska a bude pro děti nevšedním…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olympia Teplice, Srbická 464
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Vydejte se s námi na cestu vesmírem!

Láká vás podívat se do vesmíru? Zažít to, co zažívá pravý kosmonaut? My vám to umožníme. Startujeme 26. června v 9.00h. Palubní lístky si rezervujte na našich stránkách!

Od 26. června do 15. července přijďte se svými dětmi navštívit jedinečnou výstavu s názvem KIDS ON THE MOON - Děti na měsíci. Výstava k nám přijela až z Portugalska a bude pro děti nevšedním zážitkem.

Pro vás, naše zákazníky, je zcela zdarma. Neplatíte žádné vstupné !

Děti dostanou pravé skafandry, vyzkouší si simulaci letu na Měsíc, stav bez tíže, dozvědí se mnoho zajímavého o naší sluneční soustavě a také o významných lidech, kteří již vesmír navštívili.

Na našich stránkách si můžete již od pondělí 4. června rezervovat čas a datum prohlídky. Prohlídky se konají ve všední dny v každou celou hodinu, o víkendy každých 30 minut. Doba prohlídky je 45 minut a provést umíme najednou skupinku max. 20 dětí. Na konci prohlídky získá každý účastník diplom o úspěšném absolvování vesmírného výcviku.

Výstava je určená dětem ve věku od 5ti do 13ti let !!!

Samozřejmě vaše děti provedeme i bez rezervace, ale chcete-li mít jistotu, že na ně přijde řada, raději si čas prohlídky rezervujte

http://www.olympia-tp.cz/rezervace.html

Zadejte jméno a přijmení dítěte a váš email. Rezervaci můžete provést také osobně na info stánku Olympia nebo telefonicky na 471 569 072. Rezervaci zadávejte pouze pro dítě. Dospělý doprovod rezervaci nepotřebuje !!!

V sobotu 30. června od 14h vás zveme na vesmírné odpoledne plné zábavy. Naučíme vás měsíční chůzi, vyrobíme ufo, naučíme vás řídit model letadla, zasoutěžíte si v nejdelším letu a mnoho mnoho dalšího.

Programem nás provede známý moderátor a herec Martin Šimůnek !!!

Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete