Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dětský den rybářských slavností na Katlově

01.06.2019 Černíny

Krásné prostředí jezera Katlov v sobotu 1. června přivítá dnes již tradiční dětský den.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
jezero Katlov
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kutná Hora
Obec
Černíny

Fotogalerie k článku

Od samého rána zde pro rodiče a jejich děti bude připraven bohatý program plný nejen dobrodružství, ale také zábavy. Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády
 
Celý dětský den se odehrává v areálu jezera Katlov, a tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny spoustu nového.

 

Jezdíte taky rádi vlakem? Říkají mi vodník Katlováček a cestování vlakem doslova miluju! I když mi občas průvodčí hubuje, že mi kape voda ze šosu, tak se těmi moderními vlaky ČESKÝCH DRAH strašně rád proháním. Protože jsem pravidelným cestujícím, měl bych pro vás tip na krásný výlet do samého srdce Kutnohorska, kam můžete vzít mámu, tátu, bráchu, ségru,… no prostě celou rodinu! V sobotu 1. června se totiž na Katlově, mém rodném jezeře, koná úžasný dětský den plný dobrodružství a zábavy. Potkají se zde všichni moji pohádkoví kamarádi!

Zablbnout si spolu můžeme na skákacím hradu Českých drah a spoustě dalších pohádkových atrakcí.

Příznivci techniky si sami vyzkouší bagrování s malým bagrem KOMATSU, nebo si mohou na vlastní oči prohlédnout profi hasičské auto!

Na milovníky zvířat čekají westernové allroundové ukázky s koněm, ukázky práce policejních psovodů,sokolníci a taky mini farma. Trochu vzrušení přinese laserová biatlonová střelnice po které si budete moci odpočinout v relax zóně společnosti Hamé. Kdo bude chtít, může si nechat něco hezkého namalovat na obličej a následně se pak vyfotit v CEWE fotokoutku, aby měl na celý den krásnou památku a o váš pitný režim se pro vás a vaše rodiče postará VEOLIA.

Na ty z vás, kteří se budete chtít naučit rybařit budou v rybářské školičce čekat nejlepší čeští rybáři. Snili jste někdy o tom, že půjdete na ryby s rybářem a dobrodruhem Jakubem Vágnerem? Tak to je jasná volba právě pro vás! Jakub tu bude po celý den přítomen. Při povídání o nebezpečných výpravách do Amazonie, Konga, Mongolska a zbytku celého světa se vám jistě bude tajit dech.

Na samotný závěr vyhlásíme vítěze juniorského rybářského šampionátu a poslechneme si koncert kapely NO NAME. Na soutěživé návštěvníky budou samozřejmě čekat soutěže a bohatá tombola!

Tak nezapomeňte v sobotu 1. června dorazit na Katlov! A pruty klidně s sebou!

Na ty z vás, kteří se budete chtít naučit rybařit budou v rybářské školičce čekat nejlepší čeští rybáři.

Kateřina Marková – několikanásobná mistryně světa v rybolovné technice

Karel Nikl – několika násobný vítěz různých prestižních kaprařských závodů po celé Evropě

Milan Tychler – vícemistr České republiky v LRU feeder a několika násobný mistr republiky v LRU feeder – týmy

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete