Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Divadelní předplatné - Akord Ostrava

23.09.2017 - 28.02.2019 Ostrava

DK Akord láká na další skvělá divadla v rámci podzimního předplatnéhoDům kultury Akord v Ostravě-Zábřehu završuje úspěšnou divadelní sezónu, kde byla většina představení vyprodaných, a vypadá to, že v následující podzimní sezóně tento úspěch zopakuje.Mohou za to velkou měrou také půlroční cykly divadelního předplatného, které je postaveno na kvalitních titulech a velkých hereckých osobnostech.Jen…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dům kultury Akord Ostrava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město
Obec
Ostrava

Fotogalerie k článku

DK Akord láká na další skvělá divadla v rámci podzimního předplatného

Dům kultury Akord v Ostravě-Zábřehu završuje úspěšnou divadelní sezónu, kde byla většina představení vyprodaných, a vypadá to, že v následující podzimní sezóně tento úspěch zopakuje.

Mohou za to velkou měrou také půlroční cykly divadelního předplatného, které je postaveno na kvalitních titulech a velkých hereckých osobnostech.
Jen pár dnů po vypuštění nabídky podzimního předplatného už byla polovina míst v sále rozebrána. Proto dramaturg DK Akord Jan Ražnok doporučuje neotálet s nákupem abonentek. V podzimním cyklu se můžete těšit opět na pět skvělých inscenací, každý měsíc od září do ledna jednu.

A studio Rubín přijede s představením Padesátka, divadelní verzí komedie o namazaných lyžích a namazaných chlapech, kterou znáte z filmového zpracování. Těšit se můžete na Jakuba Prachaře, Marka Taclíka a Ondřeje Pavelku. Pod režií je podepsaný jejich souputník a herecký kolega Vojtěch Kotek.

V říjnu Divadlo v Řeznické přiveze komorní filosofické drama Odvolání, ve kterém se o herecký koncert postarají Filip Cíl a Miroslav Táborský, který se chopil také režie inscenace. Vedle tématu osobní odvahy zde bude prostor i pro komické momenty, jak je vidět z video upoutávky:
https://www.youtube.com/watch?v=jLwSXT-CXKw

Pro ty z vás, kteří nestihli Činoherní klub na festivalu Dream Factory Ostrava, máme příznivou zprávu: v listopadu se bude opět v Ostravě hrát komedie o velkých tématech Urna na prázdném jevišti.

Poslední dva tituly předplatného budou čerstvé novinky, které se teprve připravují. V prosinci vás pobaví Miroslav Etzler a Martin Pechlát v jejich nové komedii Cravate Club. Na závěr podzimního cyklu – na přelomu ledna a února 2018 - přiveze Studio DVA ironickou komedii, která se velkými jmény jen blyští. Hru napsal Petr Zelenka, režírovat ji bude Alice Nellis a hrát v ní budou Ivana Chýlková, Bolek Polívka, Roman Zach, Kryštof Hádek a další.

Činoherní koktejl je namixován, teď už stačí jen pořídit si "brčko" v podobě abonmá se stálým místem v hledišti a těšit se na podzim, až si ho budete moci celý půlrok vychutnávat.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

R4 Alexandra Dovgan 2023 - Ostrava

22.04.2024 - 22.04.2024
Kino Vesmír

Poprvé v České republice se představí právě v Ostravě se svým recitálem mladá šestnáctiletá pianistka Alexandra Dovgan.…

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

P4 Závěrečný koncert 70. sezóny II …

03.05.2024 - 03.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Ostravský Májales 2024 - Ostrava

04.05.2024 - 04.05.2024
Dolní oblast Vítkovice

Ostravský Májales je tradiční studentský festival, který se každoročně koná v Ostravě. Tento festival je oslavou jara,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete