Statistika našeho portálu

  • 102 287 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Staré purkrabství na Vyšehradě

19.01.2014 - 30.03.2014 Praha

19. ledna 2014 - Skřítek od 15:00 hod.Někde v lese, nebo na louce, možná i kousek za vesnicí, prostě tam, kde si jich nikdy žádní lidé nevšimnou, žijí skřítci. Není jich moc, ale ani málo, prostě tak akorát. A jedné skřítkové mamince a skřítkovému tatínkovi se zrovna narodil malý skřítek! Všichni mají radost, zvláště když zjistí, že malý skřítek, který roste jako z vody, má velké hudební nadání.…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

19. ledna 2014 - Skřítek od 15:00 hod.

Někde v lese, nebo na louce, možná i kousek za vesnicí, prostě tam, kde si jich nikdy žádní lidé nevšimnou, žijí skřítci. Není jich moc, ale ani málo, prostě tak akorát. A jedné skřítkové mamince a skřítkovému tatínkovi se zrovna narodil malý skřítek! Všichni mají radost, zvláště když zjistí, že malý skřítek, který roste jako z vody, má velké hudební nadání. Na co sáhne, to krásně hraje, zpívá si jen tak a všichni ho mají rádi, hlavně jeho kamarádka, malá skřítková slečna. Jenže… Jenže malý skřítek si myslí, že v lese, na louce, ba i kousek za vesnicí je trochu nuda a ta jeho kamarádka je taková… obyčejná. Ve světě, ve městě, tam to jistě vypadá jinak! A tak se skřítek vydá do světa a…
www.buchtyaloutky.cz

2. února 2014 - Žabák Valentýn od 15:00 hod.

"Kvak, kvak... co se na mě tak díváte?! Já jsem princ!", prohlásí jednoho dne rozmazlený žabí chlapeček a uteče od maminky a tatínka za princeznou do světa, kde číhají žabí nepřátelé: hadi, ježci, ale hlavně - čápi. Však také Valentýn malé ptáče Isabelu, které cestou potká, před čápy varuje a chrání až do chvíle.. jé... neříkejte to... vždyť Isabela je...čáp! A přece zároveň nejlepší kamarád. Jak je to možné? Přijďte se podívat...kvak..
www.buchtyaloutky.cz

16. února 2014 - od 15:00 hod. Jak bobr hledal déšť + dílna

Co se stane, když dlouho neprší a vyschne řeka? Rosnička skočí do sucha, malé vážky si nemůžou hrát a hráz starého mrzouta raka je úplně k ničemu.
Příběh vypráví o tom, jak se bobr vydal na dobrodružnou cestu za "Ozvěnovou horou”, kde prý se hledá déšť. A dá se déšť vůbec najít? To se nechte překvapit.
Divadlo KAKÁ www.damuza.cz

2.  března 2014 Tři malá prasátka od 15.00

Tak jak to bylo s těmi prasátky: "Kvííí, kvííí." Přijďte se podívat a poslechnout si, jak si takhle jednou vlk fouknul a jednou houknul a nevěřili byste, co jen to udělá za neplechu. A jak prasátka naláká na řepu, na sladká jablíčka či na trh. A jen proto, aby je slupnul jak malinu. "Chro, chro, kvííí, to je, co?".
Ale když překonáme strach, tak se můžeme vlkovi dostat na kobylku. Jenže když leze až do domečku, pak nezbývá, než rozdělat pod kotlem oheň, v pravou chvíli zvednout pokličku a jsme zachráněni!
www.buchtyaloutky.cz

16. března 2014 Lakomá Barka + dílna od 15.00

Nic nesplete člověka tolik jako jméno vesnice Dejvice. Řekli byste, že je to od slova DEJ-VÍCE. Ale ono je to v této vesnici úplně naopak. Kdo je Barka a proč se o ní říká, že je lakomá? A je lakomá jenom Barka? A proč se jenom Barka ocitne v nesnázích? Anebo je to ve vesnici Dej-více ještě úplné jinak? To se teprve dozvíme.
Divadlo KAKÁ www.damuza.cz

30. března 2014 - O zlaté rybce od 15:00 hod.

Klasická marionetami hraná pohádka, o tom jak se chudý rybář Giuseppe a jeho žena Margarita zapletou s kouzelnou rybou. A o tom, co z toho nakonec přes chalupy, vily, hrady a paláce vzejde? Budou potrestáni, nebo dojdou pochopení a moudrosti? Tak to už se nechte překvapit...
www.dravenedivadlo.cz

Vstupné:

pohádka - dítě 60,-, dospělý 80,- / pohádka s dílnou - dítě 90,-, dospělý 80,-
Tabula Fabula – dítě 90,-, dospělý 60,-

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Malý princ 2024 - Praha

17.05.2024 - 17.05.2024
Divadlo Hybernia

Literárně – hudební představení na motivy alegorického příběhu Malý princ Antoina de Saint-Exupéry

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 7. květen

Dnes má svátek Stanislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete