Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dospělí dětem 2018 - Nový Bor

01.06.2018 - 03.06.2018 Nový Bor

Vydejte se díky pozvání Atlasu Česka na další ročník tradiční přehlídky amatérských divadelních souborů "Dospělí dětem", konané každoročně v květnu v městském divadle v Novém Boru. Základním specifikem této zajímavé a oblíbené akce je skutečnost, že v rámci několika rozmanitých představení se skupina dospělých herců plně oddává diváckému vkusu dětských diváků.Co zde uvidíteBěhem víkendového…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Městské divadlo
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Nový Bor

Fotogalerie k článku

Vydejte se díky pozvání Atlasu Česka na další ročník tradiční přehlídky amatérských divadelních souborů "Dospělí dětem", konané každoročně v květnu v městském divadle v Novém Boru. Základním specifikem této zajímavé a oblíbené akce je skutečnost, že v rámci několika rozmanitých představení se skupina dospělých herců plně oddává diváckému vkusu dětských diváků.

Co zde uvidíte

Během víkendového programu se malí i velcí návštěvníci mohou těšit na necelou desítku převážně pohádkových představení, které čerpají svou inspiraci v dobrodružných příbězích z literatury i filmu. Pod vedením zkušeného moderátora se celý program sestavený z vystoupení neprofesionálních souborů střídá s řadou zajímavých soutěží, které se dotýkají předváděných představení.

Děti všech věkových skupin mohou dokonce vyhrát i volný vstup na celou přehlídku. Motivací pro herecké soubory je pak možnost oslovit odbornou porotu, která vybere nejlepší představení vyslané následně na národní festival Popelka v Rakovníku. Přejeme malými i velkým mnoho nezapomenutelných zážitků a nabízíme i kompletní program aktuálního ročníku.

Dospělí dětem 2018

Těšíme se na vás ve dnech 1. - 3. 6. 2018.

Mapa

Další akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete