Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Duhové tvoření

26.04.2013 - 28.04.2013 Kolinec

Pro koho je naše nabídka?  Pro každého, kdo má chuť pracovat na sobě a zároveň se učit novým výtvarným a šperkařským technikám.Program?Pátek-17.00  příjezd, ubytování, přednáška o čakrách a individuální osobní diagnostika.Sobota- celý den budeme tvořit, hovořit, a relaxovat prací J- naučíme se základy a vytvoříme náramky, náhrdelníky a náušnice. Mezitím si odpočineme, nabaštíme se a protáhneme. A…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pro koho je naše nabídka?  Pro každého, kdo má chuť pracovat na sobě a zároveň se učit novým výtvarným a šperkařským technikám.

Program?Pátek-17.00  příjezd, ubytování, přednáška o čakrách a individuální osobní diagnostika.

Sobota- celý den budeme tvořit, hovořit, a relaxovat prací J- naučíme se základy a vytvoříme náramky, náhrdelníky a náušnice. Mezitím si odpočineme, nabaštíme se a protáhneme. A zase budeme vyrábět.

Neděle- vyhodnotíme naši čakerní situaci. A kdo bude chtít, může ještě s námi tvořit prstýnek, brož, přívěšky na telefon, záložky do knih

Kdy?Příjezdy  26.4. 2013  od  17.00,  odjezd v neděli  28.4.2013  odpoledne

Kde?  V krásném prostředí Zámku Jindřichovice u Kolince (60km od Plzně, 17km od Klatov, 15km od Sušice,  26km od Horažďovic) fotografie na www.zamek-jindrichovice.cz

Ubytování?Ubytování na dvě noci za 600,-Kč. Jeden pokoj v apartmánech je bezbariérový s vlastním sociálním zařízením. Takže s námi mohou přijet tvořit i méně mobilní přátelé.  Apartmány v nichž budeme ubytováni, jsou většinou po dvou pokojích, které jsou 3 a 4 lůžkové.

Za kolik?  Dospělí - 1500,-Kč v ceně je zahrnuta osobní analýza, přednáška, materiál (2 náramky, 2 náhrdelníky, 3 páry náušnic), pomůcky, kurzovné.

Děti -  1100,-Kč bez osobní analýzy! V ceně pomůcky, kurzovné, přednáška, materiál (1 náramek, 1 náhrdelník, 1 pár náušnic)

Na místě bude možnost nakoupení korálků a komponentů na následné domácí tvoření se slevou 10% oproti ceně e-shopu. Účastníci kurzu mají zajištěnou slevu na další kurzy a na nákup materiálu v e- shopu www.NaRynku.cz  5% po neomezenou dobu.

Přihlášky a jakékoliv dotazy a přijímáme na telefonu 725 879 279 a e-mailu kramek@narynku.cz. Podrobnější informace na našich stránkách www.NaRynku.cz

 

 

Těší se na Vás

Lucie Buršíková - poradce v osobném rozvoji

Veronika "Tanísek" Kocková DiS - ergoterapeut a výtvarník

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete