Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Exotika 2013

24.10.2013 - 28.10.2013 Lysá nad Labem

Výstaviště Lysá nad Labem pořádá od čtvrtka 24. do pondělí 28. října 2013 již šestý ročník mimořádně atraktivní výstavy Exotika.V nově otevřené moderní hale se slavnostně pokřtí mládě tygra ussurijského a také největšího obojživelníka naší planety – velemloka čínského. Jejich kmotry se stanou mediálně známé osobnosti, např. Bára Štěpánová či Ivana Jirešová. Soutěže v malování s akvaristickou…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Výstaviště Lysá nad Labem pořádá od čtvrtka 24. do pondělí 28. října 2013 již šestý ročník mimořádně atraktivní výstavy Exotika.

V nově otevřené moderní hale se slavnostně pokřtí mládě tygra ussurijského a také největšího obojživelníka naší planety – velemloka čínského. Jejich kmotry se stanou mediálně známé osobnosti, např. Bára Štěpánová či Ivana Jirešová. Soutěže v malování s akvaristickou tematikou a dalším programem pro děti přijede Jakub Kohák.

I letos se mohou návštěvníci těšit na velké a malé papoušky, drobné exoty, vodní ptactvo – kachničky, holoubky, bažanty, terarijní živočichy (hady – škrtiče i prudce jedovaté, ještěry, želvy vodní i suchozemské, pavouky), savce (surikaty, ježury, lemury), akvarijní ryby. V expozicích akvaristiky bude možné shlédnout krásné rybky doplněné rostlinami v  akváriích. Velkou atrakcí bude jezero s japonskými koi kapry.

Největší kolekce drobných pěvců se představí i na letošní výstavě Exotika. Součástí výstavy je rovněž otevřené mistrovství bodovaných exotických ptáků.Návštěvníky dále jistě zaujme Amazonek červenohlavý, Alexandr duhový nebo mluvící kakaduové.

Opět byl obnoven trh zvířat a rostlin, které si návštěvníci budou moci nakoupit přímo od pěstitelů a chovatelů.

Po celou dobu výstavy fungují poradenská centra, místa, kde lze načerpat zkušenosti nejen pro začínající chovatele, ale i vyřešit problémy spojené s chovem.

Chovatelské potřeby jsou nedílnou součástí chovu a na výstavišti se představí prodejci s širokým sortimentem všeho, co chovatel potřebuje.

Pro veřejnost je otevřeno od čtvrtka 24.10.2013 do pondělí 28.10.2013 vždy od 9 do 17 hodin. www.vll.cz

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete