Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Bambule Hluboká nad Vltavou 2023

05.08.2023 Hluboká nad Vltavou

2. ročník rodinného Festivalu Bambule letos nově zavítá do Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou. V sobotu 5. 8. 2023 si zde děti s celou rodinou užijí den plný zábavy, hudby a sportu!

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hudební program pro rodiny s dětmi od 2 do 12 let nabídne vystoupení populárních dětských hudebních skupin Lollipopz, Pigy a Lily, zpěvaček Ellie a Chiara či hudebního projektu Kája a Bambuláček. V Hluboké nad Vltavou se návštěvníci mohou těšit také na legendu dětské zábavy Maxim Turbulenc. Ti, kteří si zakoupí speciální Meet&Greet vstupenku se navíc mohou v rámci festivalových autogramiád setkat se svými hudebními idoly.

Vedle hudební show si návštěvníci užijí také bohatý sportovní program, který zaštítí platforma Wannado, organizátor oblíbeného a úspěšného sportovního Festivalu Wannado (dříve Sporťáček). Na Festivalu Bambule vytvoří Wannado speciální zónu plnou sportovních aktivit, které si budou moct děti vyzkoušet, a díky tomu zjistit, jaký sport je pro ně ideální. Součástí bude také JOJKO BIKE zóna – závodní dráha pro nejmenší děti, které se utkají v jízdě na odrážedlech na téměř 330 m dlouhé závodní trati.

Zábava pro malé i velké

Návštěvníci si budou moct v rámci vstupného vyzkoušet všechny aktivity, které Sportovně relaxační areál nabízí. Pro ty nejmenší je to Špuntárium s množstvím průlezek a hravých prvků, pro ty větší pak lanový park. Na své si přijdou také fanoušci minigolfu a všechny děti ocení 4 obří vzduchové trampolíny.

Doprovodný program plný soutěží a atrakcí pro celou rodinu zajistí zábavné a kreativní zóny partnerů Raiffeisen stavební spořitelna, LEGO®, EFKO, Olymptoy nebo Kapka naděje. Děti se mohou těšit na setkání s populárními maskoty Sylvanian Families a LEGO®, se kterými se budou moct potkat v průběhu festivalového dne v areálu.

Nebude chybět oblíbené malování na obličej, dětské tetování nebo zaplétání barevných copánků. Připravena bude rovněž speciální Kouzelná cesta, na níž budou děti plnit rozmanité úkoly a v cíli získají drobný dárek. V průběhu dne bude probíhat tombola o hodnotné ceny od hračkářství Bambule a partnerů. Návštěvníci se mohou těšit také na rozmanitou nabídku chutného občerstvení ve food zóně, které umocní celkový zážitek.

Vstupenky jsou k dostání v několika cenových vlnách, včetně zvýhodněného Rodinného vstupného. Jejich předprodej probíhá v síti Ticketportal.

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 17. květen

Dnes má svátek Aneta

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete