Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Kefír - Třebovle

07.09.2013 Třebovle

Kašpárek v rohlíku se rozhodl uspořádat festival Kefír, což je první bejbypankový festival ve vesmíru pro rodiče a děti pod širým nebem. Festival je ryze zážitkový, takže vše, co na něm prožijete, bude uloženo hluboko v paměťové mozkové úschovně.Těšit se můžete na:ATRAKCE A DÍLNYCelý areál je vlastně takovou Zemí – Nezemí, která vás vcucne a nepustí. Tolik atrakcí připravených originálně přímo…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Kašpárek v rohlíku se rozhodl uspořádat festival Kefír, což je první bejbypankový festival ve vesmíru pro rodiče a děti pod širým nebem. Festival je ryze zážitkový, takže vše, co na něm prožijete, bude uloženo hluboko v paměťové mozkové úschovně.

Těšit se můžete na:

ATRAKCE A DÍLNY
Celý areál je vlastně takovou Zemí – Nezemí, která vás vcucne a nepustí. Tolik atrakcí připravených originálně přímo pro festival svět ještě neviděl. Pro ty, kdo budou chtít všechno stihnout zažít je připravena zdravotnická služba s kapkami proti vyčerpání.

MALÁ SCÉNA
V nafukovacím stanu se na pódiu vystřídají malá i velká hudební tělesa moderní i středověká, bílí černoši od Mississipy, kluci kteří do toho šlápnou tvrdě i jemná hudba plná kouzel a poezie. Vše pod jednou střechou, ale každý jeden jiný než druhý. Poletíme, Karolina Kamberská, Musica Vagantinum, Evellyne, Ille atd.

DIVADELNÍ ŠAPITÓ
Divadlo pod stanem schované pobaví malé i velké diváky. Zazní písničky naživo hrané, svou tetu pozlobí Tom Sawyer, v ringu se utkají siláci ženských proporcí s nabroušenými boxérkami a kabaretiéři smeknou cylindry Vosto 5. Prvním představením bude speciální interaktivní vystoupení Studia Light, které zapojuje mezi profesionální tanečníky i malé diváky. Studio light, Malé divadlo České Budějovice, Vertedance, Vo sto 5.

KAŠPÁREK NA VALNÍKU
Celý rok jel Kašpárek v rohlíku na festival Kefír na speciálním pojízdném pódiu a šířil hudbou a taškařicemi sobě vlastními slávu bejbypanku. A na Kefír pozve na své čtyřkolé pódium své hudební přátelé z domova i z ciziny. Rozpětí široké, nebude chybět ani valníková sestava Kašpárka v rohlíku. Kašpárek v rohlíku, Lesní zvěř, Snaha, Shosin (UK)


U NÁS V KUCHYNI
Toto je speciální pódium vymyšlené přímo pro festival. Nakoukněte do speciální kuchyně pod pokličku hudebníků z Kittchen a zažijte domácí cirkusové příběhy přímo před kredencí.Vonět zde bude polívka a lítat nože.



KEFÍR STREET
Kefír nechává město za zády, ale ne tak docela. Graffity šou, minimotorky, breakdance, looping, jojo exhibice, to všechno patří na ulici, ale zároveň na Kašpárkův festival. A zároveň kdo bude chtít, může sám vyzkoušet. Vystoupí mistři svého oboru ocenění i skrytí a zároveň přihlížející zasvětí do tajů jejich činností. Endru, Minimotors Vlašim atd.


NA LOUCE
Toto pódium jsou vlastně jakákoliv vhodná místa v areálu, takže pod širou oblohou budete zakopávat o artisty i kouzelníky, žongléry i klauny, obří loutky i malé herce. Hořet budou ohně, hrůzostrašné příběhy střídat veselé. Hrát se bude pro 1 diváka, 4 diváky, i pro partičky početnější. A kdo bude chtít, nastoupí do Autobuffu. Divadlo Noriho Sawi, Cirqueon, Divadlo Bufet, Divadlo Anpu, Divadlo Mimotaurus, Amanitas Fire Theatre.


VEČERNÍČKY - DOBRÁ KNIHOVNA
Známé postavy z knih a večerníčků i známé hlasy interpretů předčítající malým i velkým divákům ležícím na opravdových postelích. I nebesa budou opravdová, však postele budou pod širým nebem. Oldřich Navrátil, Josef Dvořák, Jiří Lábus, Pavel Pažitka Kružítko.


LOUTKOVÝ PLÁCEK
V přiměřeně malém šapitó si zamilujete dřevěné i gumové herce na provázkách i bez nich. Loupežníci s bambitkami budou střídat žabáky. A komu to bude málo, tak si nějakou tu postavičku půjčí v loutkové samoobsluze. Brodivadlo, Herci Divadla v Dlouhé, divadlo Anpu, Domá Ves 3 atd.

Vstupné:

Vstupné platí všichni starší tří let. Normální vstupenka stojí v předprodeji 340 Kč, na místě 380 Kč, rodinná vstupenka (od tří členů rodiny) stojí v předprodeji 290 Kč/osoba a na místě 340 Kč/osoba.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Kávový a čokoládový festival Kolín …

17.05.2024 - 18.05.2024
Městský společenský dům…

Festival kávy a čokolády je oslavou všeho, co souvisí s kávou a čokoládou… a ještě něco navíc! Zážitkové degustace ,…

Jarmark Kouřim 2024

19.05.2024 - 19.05.2024
Mírové náměstí

Tradiční autorský jarmark, ukázky řemesel, aktivity pro děti, živá hudba, občerstvení.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete