Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Mighty Sounds - Tábor

12.07.2019 - 14.07.2019 Tábor

Český letní hudební festival Mighty Sounds se koná každoročně v červenci v areálu táborského letiště Čápův dvůr. Jedná se o přehlídku převážně zahraničních hudebních skupin, zaměřujících se na žánry ska, punk, reggae či rock´n´roll. Mocné zvuky na táborském letišti.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Táborské letiště Čápův dvůr
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Tábor

Český letní hudební festival Mighty Sounds se koná každoročně v červenci v areálu táborského letiště Čápův dvůr. Jedná se o přehlídku převážně zahraničních hudebních skupin, zaměřujících se na žánry ska, punk, reggae či rock´n´roll.

Mocné zvuky na táborském letišti

Prvních pět ročníků (poprvé se konal v roce 2005) festivalu se konalo v Olší u Opařan, ale táborské letiště lépe vyhovuje vzrůstajícímu počtu návštěvníků. Na dvou hlavních scénách (celkově má festival sedm scén) se odehrávají ty nejočekávanější vystoupení, přičemž na třetí scéně (divadelní stan) se kromě hudebníků můžete těšit i na vystoupení divadelní spolků a performerů. Svou scénu zde má i oblíbené Rádio 1 a na ní vystupují převážně vyznavači soundsystemu, dancehall a dub. Zbylé scény nabízejí uplatnění především méně známým DJ´s či příznivcům techna.

Největšími lákadly posledních ročníků byly skupiny Pennywie, Antony B, Madball či Anti-Flag. Doplňkový program obstarají kreativní workshopy, zeď pro tvorbu grafitů a své neochvějné místo v programu má i fotbalový a nohejbalový turnaj.

Festival Mighty Sounds - rok 2019

Podrobný bohatý program

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete