Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Poličské kulturní léto nastoupí na scénu animovaným trhákem Coco

29.06.2018 - 31.08.2018 Polička

Již osmým rokem se v Poličce na prázdniny usídlí multižánrový festival Poličské kulturní léto přinášející vlnu zábavy a dobrodružství pro všechny -  letní kino pod širákem, bubnování, ledovou show, tanec, cestovatelské večery, divadélka a tvořivé dílny pro děti, večery s hudbou a další zážitky. Festival zahájí v pátek 29. června letním kinem. Veselý výlet do říše mrtvých, hodování na hrobech,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Již osmým rokem se v Poličce na prázdniny usídlí multižánrový festival Poličské kulturní léto přinášející vlnu zábavy a dobrodružství pro všechny -  letní kino pod širákem, bubnování, ledovou show, tanec, cestovatelské večery, divadélka a tvořivé dílny pro děti, večery s hudbou a další zážitky. Festival zahájí v pátek 29. června letním kinem.

Veselý výlet do říše mrtvých, hodování na hrobech, selfíčka s lebkami, ale i rodinné poselství nabídne animovaný, Oscarem oceněný hit pro děti i dospělé, který vám ukáže, že v Mexiku umí oslavovat i smrt. Filmové plátno v průběhu prázdnin nabídne také životopisná dramata (Milada, Masaryk), komedie (Dítě Bridget Jonesové, Big Lebowski), pohádky (Coco, Čertoviny), válečné (Dunkerk) či fantasy podívané (Tvář vody).

Nebude nouze o divadelní představení určená malým i velkým. "Úvodní divadlo pro děti se koná první prázdninovou neděli 1. července, kdy uvedeme známou pohádku v netradičním provedení  - Dlouhý, Široký a Bystrozraký v podání divadla JÓJO. Děti se mohou dále těšit na Africkou pohádku, O princi z knížky, Zvědavou pohádkou aj.," uvedla Alena Zavoralová, organizátorka festivalu.Dospělým divákům festival nabídne představení Cesta kolem světa v podání souboru Hysterie či Návštěvu mladé dámy v podání Divadelní školy při Divadelním spolku Tyl Polička.

Lákadlem pro hudební nadšence budou zcela jistě odpolední vystoupení s harmonikou či koncert kapely Apetit. Poličské kulturní léto nezapomíná ani na tvořivé chvilky plné relaxace a vyrábění. "Prázdninový program dětem zpestříme mnoha tvořivými dílnami. Budou se vyrábět krasohledy, zvonkohry, látkové panenky, origami, prostírání, poklady z knoflíků, tužkovníky aj.," sdělila Alena Zavoralová.

Kompletní červencový a srpnový program naleznete na webové stránce www.letopolicka.cz. Více se také dozvíte na facebookové stránce Poličské kulturní léto. Festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s MaTami z.s.

Mapa

Další akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete