Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Svojšice 20.06.2015

20.06.2015 Svojšice

Legendární festival Svojšice slaví 15. narozeniny a zároveň se loučí!V sobotu 20.6. od 15.00 hodin proběhne ve Svojšicích u Pardubic poslední ročník festivalu Svojšice, který se rozloučí s party people několika generací, které ovlivnil. Pojďme si k této události říci více. Festival Svojšice je mezi českými clubbery pojmem, který se beze sporu vryl do jejich pamětí a přispěl zásadně k dění na…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Legendární festival Svojšice slaví 15. narozeniny a zároveň se loučí!

V sobotu 20.6. od 15.00 hodin proběhne ve Svojšicích u Pardubic poslední ročník festivalu Svojšice, který se rozloučí s party people několika generací, které ovlivnil. Pojďme si k této události říci více. 

Festival Svojšice je mezi českými clubbery pojmem, který se beze sporu vryl do jejich pamětí a přispěl zásadně k dění na elektronické scéně v České republice. Byl pořádán s láskou k taneční hudbě a provázela ho vždy pozitivní energie a "domácí" atmosféra. Ve spojení s krásným přírodním areálem se staly Svojšice jedinečné s osobitým kouzlem. Za 15 let se zde vystřídala celá plejáda světových i domácích umělců.

Proč festival končí se dočtete v prohlášení promotéra festivalu Petra Dzingela aka Dj Džejára zde : http://www.svojsice.cz 

 

Jak to bude letos na festivalu vypadat?

Lineup bude ve znamení našich nejbližších přátel. Djů a producentů, které máme osobně rádi, na elektronické scéně něco zanechali a šli s námi naši společnou cestu. Zkrátka narozeninová oslava s těmi nejbližšími. Nabídne 3 hudební pódia a afterparty.

Prvním z nich je Finlandia main stage, na které se představí pět zahraničních jmen. Producent labelu Toolroom a kolega matadora světové elektronické scény Mark Knighta – náš argentinský kamarád Adrian Hour. Dále holandský tvrďák Steve Mulder, Italský šampon Roberto Capuano a slovenský bohém Toky ve speciální Extreme Show s Dj Boss a projektem Energy X.

Dále zahraje královna českého techna, djka Lucca, oblíbený Chris Sadler, legenda Kaisersoze, umělec Elektrabel Live, za starou školu Dj Aiffel, pořadatel festivalu Džejár, náš německý kámoš Luke Sun,  brněnský matador Fly, Airto, Tools Project a Carl W.

Příznivci DnB si letos užijí své oblíbence na Redbull Tour Bus open air stagei, kam jsme pozvali výborného pařmena s maskou -Zardonica z Venezuely, českou top DnB star Forbidden Society, kluky z Let It Rollu - Bifidus Aktif & Suki, dále Twisted Minds, Krop-@tko, Halbax a Snookey.

Hard techno stage má na starost další srdcař na scéně – Dj Golpe, který představí Hungry Beats, B.Unq, Sepromatique, T-masse, Dazyho, No-On a Petersona. 

Po skončení hlavního programu bude připravena oficiální afterparty pražského klubu Magnum, kde zahrají Subgate, Revis, Ronica, Funspeed a Tibiza.

Vstupné je v předprodeji za 390,-Kč včetně poplatků v síti Ticketportal, na místě 450 Kč. Myslíme i na mládež a studenty ve věku 17 – 19 let, kteří mají vstupné na místě za 200,- Kč. 

Kompletní informace naleznete na www.svojsice.cz

Pojďme se tedy v sobotu 20. června naposledy sejít a prožít festival Svojšice tak, jak jej všichni známe a ještě jednou nasajme jeho neopakovatelnou atmosféru. Bude to pekelná jízda a pořádná kalba!

 

Informace: 

Festival Svojšice – sobota 20.6.2015 od 15.00 hodin, Letní areál Svojšice u Pardubic.

Dj’s: Adrian Hour (AR), Steve Mulder (NL), Roberto Capuano (It), Toky & Energy X (Sk), Zardonic (VE), Lucca, Chris Sadler, Kaisersoze, Elektrabel Live, Aifel, Džejár, Tools Project, Luke Sun (DE), Airto, Fly, Carl W, Forbidden Society, Bifidus Aktif, Suki, Twisted Minds, Krop-@tko, Halbax, Snookey, Golpe, Hungry Beats, B.unq, Spermatiq, T-Mass, Dazy, No-On, Peterson.

Přihlas se na FC událost: http://on.fb.me/1drtrX4 

Online vstupenky zde: http://bit.ly/1EtHLnq 

AFTERMOVIE 2014?http://bit.ly/1IEDFP0

Více info na www.svojsice.cz

 

 

 

 

 

 

  

 

Mapa

Další akce v okolí

Odyssfest 2024 - Újezd u Přelouče

22.06.2024 - 22.06.2024
Újezd u Přelouče

Odyssea a kapely, které spojují 70., 80. a 90. léta minulého století se sejdou 22.6.2024 v Újezdu u Přelouče.

Rumové Léto Pardubice 2024

03.08.2024 - 03.08.2024
Pardubice

Zveme vás na 3. ročník rumového festivalu v Pardubicích. Jediná akce podobného typu ve východních Čechách. Termín…

Na Aviatické pouti nebude chybět zn…

01.06.2024 - 02.06.2024
Pardubice

Jedním z divácky nejpřitažlivějších vystoupení je na každém leteckém dnu skupinová akrobacie. Ta nebude chybět ani v…

XV. Evropský šampionát vozítek s pe…

23.06.2024 - 23.06.2024
náměstí

Mezinárodní závod originálních, veselých vozítek s pedály, který se skládá nejen z vlastního rychlostního závodu na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete