Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Filmový festival Nisa 2015 - Varnsdorf

05.05.2015 - 10.05.2015 Varnsdorf

Ještě před několika lety bychom Vám na tomto místě nabízeli zcela jinou kulturní akci než je "Filmový festival Nisa", neboť ten byl výlučnou záležitostí naších západních německých sousedů. V současnosti se však filmoví fanoušci z Varnsdorfu a okolí mohou těšit na několik představení konaných ve zdejším kině, neboť to se domluvilo na vstřícné spolupráci s německými kolegy.Program akceCelé…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Ještě před několika lety bychom Vám na tomto místě nabízeli zcela jinou kulturní akci než je "Filmový festival Nisa", neboť ten byl výlučnou záležitostí naších západních německých sousedů. V současnosti se však filmoví fanoušci z Varnsdorfu a okolí mohou těšit na několik představení konaných ve zdejším kině, neboť to se domluvilo na vstřícné spolupráci s německými kolegy.

Program akce

Celé festivalové dění probíhá jak již bylo řečeno zčásti na německém území a zčásti v Čechách. Moderní kino Panorama se osvědčilo jako ideální hostitel festivalového dění a tak si zde díky moderním technologiím můžete vychutnávat několik soutěžních projekcí, stejně jako velkolepý závěrečný večer. Konkrétní program aktuálního ročníku se dozvíte o několik řádků níže, stejně jako informace o ceně jednotlivých vstupenek. My Vás zde již jen upozorníme na skutečnost, že po skončení posledního snímku se můžete těšit na slavnostní předávání cen, hudební vystoupení některého z čestných hostů a bohatý závěrečný raut. Přejeme mnoho nezapomenutelných diváckých zážitků a těšíme se na dalším ročníku na viděnou.

Filmový festival Nisa 2015

Vážené dámy, vážení pánové,

ve dnech 5.-10. května 2015 se v trojzemí České republiky, Německa a Polska uskuteční již 12. ročník mezinárodního filmového festivalu Nisa Film Festival.

Mapa

Další akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 30. duben

Dnes má svátek Blahoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete