Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Frýdlantský duatlon 2021- Frýdlant nad Ostravicí

05.09.2021 Frýdlant nad Ostravicí

Frýdlantský duatlon - akce pro všechny aktivní sportovce, kteří si rádi užijí atmosféru závodu, ale i pro všechny ostatní, kteří si chtějí užít den plný zábavy!

Adresa a kontaktní informace

web
www.frydlantskyduatlon.cz

Fotogalerie k článku

Letos chystáme další ročník  úspěšného závodu Frýdlantský duatlon, který se bude konat kvůli vývoji pandemie, opět v zářiovém 5.9.2021 ve Frýdlantu nad Ostravicí. Závod kombinuje dva v České republice masově rozšířené sporty – horské kolo a běh. Je určen jak profesionálním sportovcům, tak i amatérským nadšencům.  Záměrem této akce, je tedy zpřístupnění závodu širší veřejnosti a nalákání více lidí k aktivnímu sportování.

Rezervujte si proto neděli 5.9.2021 a nenechte si ujít jedinečnou atmosféru ať už v roli závodníka nebo diváka. Trasa závodu s nádhernou kulisou Beskyd bude složena z úseků 4,5 km běh - 19 km MTB - 2,5 km běh a budou ji moci absolvovat jednotlivci ale také dvojice.

Zázemí závodu bude situováno na plochu fotbalového hřiště ve Frýdlantu nad Ostravicí. Návštěvníci si budou moci zpříjemnit den dalšími aktivitami v rámci bohatého doprovodného programu. V rámci letošního ročníku tohoto závodu, budou probíhat zábavné aktivity spojené se Dnem dětí v netradičním termínu. Hlavní závod doplní také rodinný běh na 1 km nebo 2,5 km a zájemci nepřijdou ani o tradiční závod 4-členných týmů ve výnosu bečky piva na vrchol Lysé hory – Beskydský šerpa o celkové délce 9,5 km a převýšení přes 900 metrů.

Na nic nečekejte a registrujte se na www.frydlantskyduatlon.cz

Pokud bude závod z důvodu nepříznivého vývoje pandemie zrušen, startovné bude vráceno v plné výši nebo převedeno do dalšího roku.

Akce bude dodržovat aktuální hygienické nařízení Vlády ČR.

Těšíme se na Vás v neděli 5. 9. 2020.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete