Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Galavečer Orchestru Karla Vlacha a hostů

20.04.2024 Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých filmů a muzikálů! Na třetím Galakoncertu Orchestru Karla Vlacha kromě big-bangové legendy vystoupí Václav N. Bárta, Tereza Mašková a nově i Hana Holišová.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha
Orchestr Karla Vlacha
https://www.orchestr-kv.cz/galakoncert
MozART Praha s.r.o. - pořadatel
https://www.mozart-praha.cz

Fotogalerie k článku

Těšit se můžete na velkolepou koncertní a taneční show plnou energie, skvělých pěveckých i tanečních výkonů. Orchestr Karla Vlacha letos oslaví 85 let existence. Nejen dlouhá historie, ale i vedení dirigenta Dalibora Kaprase zaručuje špičkové výkony. Během dvouhodinového programu zazní nejoblíbenější hity světových muzikálů jako je Kabaret, Jesus Christ Superstar, Chicago anebo Pomáda. Na své si však přijdou i milovníci českých filmů a muzikálů Světáci, Šíleně smutná princezna, Saxana anebo Rebelové. Chybět nebudou ani nejkrásnější melodie např. z filmů James Bond, Titanic, Moulin Rouge, Varieté, Flashdance, Hříšný tanec nebo Největší showman
 
Vstupenky v cenových kategoriích 99 Kč, 1 090 Kč 1 590 Kč, 1 890 Kč, 2 100 Kč a 2 500 Kč ve VIP sektoru zakoupíte na GoOut a TicketPortalu:
- Galakoncert IIl. – Film & Musical | Vstupenky | GoOut
- GALAKONCERT III - FILM A MUSICAL | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah – divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport 
 
Populární filmové a muzikálové písně se rozezní v největším sále Kongresového centra Praha. Ten evropskou big-bandovou špičku hostí již potřetí, a i tentokrát se slavnými pěveckými hvězdami Václavem Noidem Bártou a Terezou Maškovou. Trio zpěváků nově doplní Hana Holišová, oblíbená herečka a zpěvačka, čerstvá držitelka ceny Thálie, která v roce 2016 svými pěveckými výkony okouzlila i fanoušky televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas.  
 
Nabitým večerem vás již tradičně v roli moderátorky provede vtipná a šarmantní Adéla Gondíková. Osmnáctičlenný Orchestr Karla Vlacha se zpěváky doplní taneční skupina pod vedením Ivany Hannichové, v současné době nejvyhledávanější choreografky muzikálových projektů v ČR.  
 
Galakoncert 03 – FILM & MUSICAL je jedinečnou příležitostí pro všechny milovníky filmové a muzikálové hudby. Nenechte si ji ujít! Váš zážitek umocní ikonické prostory Kongresového centra Praha. Kongresový sál s kapacitou 2 764 míst a výbornou akustikou již hostil věhlasné světové produkce jako koncert Stinga, nebo muzikál West Side story. Sál nabízí pohodlné nadstandardně široké, polstrované sedačky, díky kterým si jedinečný koncert užijete v maximálním pohodlí.
 

Mapa

Další akce v okolí

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

Přivítejte jaro tancem a hudbou: An…

28.04.2024 - 28.04.2024
Thurn-Taxisův palác

Neděle 28. dubna bude na pražské Anglo-American University (AAU) patřit hudbě. Studenti tu pořádají další ročník dne…

Přivítejte na Pražském hradě máj sk…

01.05.2024 - 01.05.2024
Svatováclavská vinice v…

První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého…

Den v růžovém Praha

02.05.2024 - 02.05.2024
Praha

Společenský večer s bohatým rautem a degustací nejlepších rosé a perlivích vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete