Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Gambrinus mistrovství v ručním česání chmele - Přílepy u Rakovníka

24.08.2013 Přílepy

Chmelová brigáda, dříve typicky letní studentská aktivita, již pomalu upadá do zapomnění. Ne však v Přílepech u Rakovníka, kde se každoročně koná české mistrovství v ručním česání chmele.  Letos se pod záštitou pivovaru Gambrinus koná již sedmý ročník. Předposlední srpnovou neděli si tak mohou předem registrovaní česači změřit síly nejen s ostatními soutěžícími, ale i se známými českými…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Přílepy u Rakovníka
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Rakovník
Obec
Přílepy

Fotogalerie k článku

Chmelová brigáda, dříve typicky letní studentská aktivita, již pomalu upadá do zapomnění. Ne však v Přílepech u Rakovníka, kde se každoročně koná české mistrovství v ručním česání chmele.  Letos se pod záštitou pivovaru Gambrinus koná již sedmý ročník. Předposlední srpnovou neděli si tak mohou předem registrovaní česači změřit síly nejen s ostatními soutěžícími, ale i se známými českými osobnostmi Antonínem Panenkou a Josefem Lauferem.

Středočeské město Přílepy u Rakovníka se 24. 8. 2013 stanou dějištěm dalšího souboje o nejrychlejšího česače chmelových hlávek. Do soutěže s retro nádechem se mohou přihlásit všichni příznivci českého piva a netradiční zábavy. Kromě soutěžení čeká na návštěvníky doprovodný program, dobré pití, jídlo, ceny a večerní zábava.

Začátek akce je v 13:00 hodin. Přihlásit se do soutěže, která proběhne na chmelnici K+K Přílepy, je možné na mailu marek.vomocil@nativepr.cz.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete