Statistika našeho portálu

  • 102 314 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Gospelové Vánoce v Opavě

17.12.2011 Opava

V rámci Vánočních trhů v Opavě proběhne v kostele Sv. Václava koncert:"GOSPELOVÉ VÁNOCE 2011"OSCAR WILLIAMS & PERFECTED PRAISE (USA)Exkluzivní koncert v kostele Sv. Václava!!!17.12.2011 od 20:00 hodinV předvánoční čas je každý Čech i Moravan naplněn touhou, ještě před rodinnými Vánocemi, navštívit koncert – nejraději v historickém chrámu – kde budou znít vánoční…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Opava, kostel Sv. Václava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Opava
Obec
Opava

Fotogalerie k článku

V rámci Vánočních trhů v Opavě proběhne v kostele Sv. Václava koncert:


"GOSPELOVÉ VÁNOCE 2011"


OSCAR WILLIAMS & PERFECTED PRAISE (USA)


Exkluzivní koncert v kostele Sv. Václava!!!


17.12.2011 od 20:00 hodin


V předvánoční čas je každý Čech i Moravan naplněn touhou, ještě před rodinnými Vánocemi, navštívit koncert – nejraději v historickém chrámu – kde budou znít vánoční koledy, duchovní písně a bude vládnout neopakovatelná nálada přicházejících Vánoc. To vše v plné míře přináší tradiční turné gospelových zpěváků černé Ameriky, které Pragokoncert již devátým rokem pořádá v průběhu prosince. "Gospelové Vánoce" v podání předních černošských sólistů a instrumentalistů ohromily svými výkony publikum v Praze, Brně, Ostravě, Opavě, Plzni, Jihlavě, Hradci Králové, Pardubicích, na Velehradě, v Havířově, Karviné, Českých Budějovicích, Olomouci, ve Zlíně a řadě dalších měst.

Letošní tradiční turné vyslanců černé Ameriky, gospelových zpěváků, přivede do České republiky soubor přímo z kolébky jazzu a gospelu – z legendárního ST. LOUIS.

Soubor "PERFECTED PRAISE" vede jeden z nejlepších gospelových zpěváků světa - slavný OSCAR WILLIAMS jr.. Gospelový koncert Oscara Williamse jr. & Perfected Praise je jedinečná show plná energie, kombinující výjimečné vokální výkony s nápaditou harmonií. Nakonec si Oscar Williams se svým souborem získá každého. Na začátku koncertu publikum obvykle pouze poslouchá a sleduje umělce, časem se ale dostává do pořádného varu – tleská, tančí a nakonec se ze židlí zvednou všichni diváci. Perfected Praise je soubor zpěváků, kteří odmalička cítí povinnost velebit Boha a šířit jeho poselství po celém světě. Většina zpěváků z tohoto souboru má za sebou sólové kariéry a účinkování na mezinárodních scénách po celém světě. Perfected Praise se také dostalo té cti, že jako třetí gospelový soubor na světě vystoupili před papežem ve Vatikánu během Vánočních oslav.

Oscar Williams jr. je mimo jiné také choreograf, producent, sbormistr i učitel. Vystudoval na University of MO - St. Louis, kde se zabýval všemi hudebními styly od klasické hudby až po ragtime. V hudebním průmyslu bylo možné zaznamenat Oscara v mnoha rolích - hudební ředitel, dirigent, skladatel v takových organizacích jako St. Louis Black Repertory Company, Unity Ensemble, Saint Louis University Theater Department, Golden Gospel Singers of Harlem, NY, Dallas Black Academy of Arts and Letters, Dello Thedford and the Symphonic Choir, YMCA Boys Choir of St. Louis, NGCC, Gospel Music Workshop of America, Hampton Minister’s Conference, Gospel Heritage Foundation a mnoha dalších. Je držitelem několika prestižních ocenění a vystupoval nejen před papežem Janem Pavlem II. ale např. i v Bílém domě. Oscara bylo možné vidět i v několika evropských zemích; s vlastním programem projel Švýcarsko, Francii, Itálii, Německo i Rakousko. Na pódiích se objevil po boku takových hvězd jako Dionne Warwick, Lionel Richie, Lauryn Hill, Kirk Franklin, Richard Smallwood, Clifton Davis a mnoha dalších. Své debutové album "Unstoppable" vydal v září 2005 a hned atakoval žebříček gospelové hitparády "Top 40 Gospel Billboard Charts". Toto album zaznamenalo úspěch i v rádiích a dosáhlo velmi dobrých prodejů.

Během turné po ČR se Oscar představí se svým gospelovým souborem čítajícím celkem 6 zpěváků. Čeká vás strhující vystoupení těchto umělců z USA!
Zažijete neopakovatelnou a pohodovou atmosféru, kterou si po předvánočním shonu přinesete až domů pod váš vánoční stromeček. Nenechte si proto tento jedinečný a neopakovatelný zážitek ujít a přijďte na večer plný pohody a nádherných tónů.

Vstupenky budou v předprodeji od 15.9. za předprodejní cenu 360,-Kč

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

22.06.2024 - 22.06.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 14. květen

Dnes má svátek Bonifác

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete